- Berichten
- 522
Hey Pittmasters,
In de gaarkeukens van huize Jachtfestijn zitten we met de volgende vraag. Er is namelijk behoefte om een aantal gerechten op hout te gaan stoken.
Hiervoor zijn vele aanvliegroutes voor, waarvan de bekendste de offset smokers zijn. Alleen dan ben je voor een 5-6 mm smoker toch al gauw 1000+ kwijt, en heb je een capaciteit waarmee we de gaarkeukens van huize jachtfestijn direct als "tafeltje dekje" instelling kunnen inzetten.
Kijkend naar de offset constructie, is het idee ontstaan dat een WSM eigenlijk ook een optie is.
Alleen nergens op dit gehele forum heb ik kunnen lezen dat iemand zijn WSM met hout stookt. Zelfs houtskool maakt al plaats voor briketten.
Dus voordat we hier in de gaarkeukens de plank volledig misslaan, zijn we benieuwd of er enige ervaring is met een volledig op hout gestookte WSM.
Alvast bedankt.
In de gaarkeukens van huize Jachtfestijn zitten we met de volgende vraag. Er is namelijk behoefte om een aantal gerechten op hout te gaan stoken.
Hiervoor zijn vele aanvliegroutes voor, waarvan de bekendste de offset smokers zijn. Alleen dan ben je voor een 5-6 mm smoker toch al gauw 1000+ kwijt, en heb je een capaciteit waarmee we de gaarkeukens van huize jachtfestijn direct als "tafeltje dekje" instelling kunnen inzetten.
Kijkend naar de offset constructie, is het idee ontstaan dat een WSM eigenlijk ook een optie is.
Alleen nergens op dit gehele forum heb ik kunnen lezen dat iemand zijn WSM met hout stookt. Zelfs houtskool maakt al plaats voor briketten.
Dus voordat we hier in de gaarkeukens de plank volledig misslaan, zijn we benieuwd of er enige ervaring is met een volledig op hout gestookte WSM.
Alvast bedankt.