- Berichten
- 7.146
Op tijd thuis van mijn werk, dus mijn vrouw was nog niet begonnen met koken.
Ik was naar de Makro geweest (valt altijd weer tegen bij de kassa) en had een fijn stuk zalm meegebracht, dus vanavond zelf voor de maaltijd gezorgd.
Plankje in de week en de zalm ingesmeerd met een saus van dijon mosterd, Hoisin-saus, boter, citroensap en een drupje sesamolie.
Groene asperges met kruidenolie ingesmeerd en gekruid.
Gasser voorverwarmd tot 220 graden en het plankje voor een minuut of 25 erop.
Heeft goed gesmaakt!
De volgende keer toch maar foto's nemen met een camera ipv een appel...
Ik was naar de Makro geweest (valt altijd weer tegen bij de kassa) en had een fijn stuk zalm meegebracht, dus vanavond zelf voor de maaltijd gezorgd.
Plankje in de week en de zalm ingesmeerd met een saus van dijon mosterd, Hoisin-saus, boter, citroensap en een drupje sesamolie.
Groene asperges met kruidenolie ingesmeerd en gekruid.

Gasser voorverwarmd tot 220 graden en het plankje voor een minuut of 25 erop.

Heeft goed gesmaakt!
De volgende keer toch maar foto's nemen met een camera ipv een appel...