C
chris_
Gast
Goedenavond,
Al even aan het meelezen, maar heb me nu toch maar eens aangemeld. Ik ben Chris, ben 18 met 11 jaar ervaring, en sinds begin dit jaar verhuisd naar een huis met een tuin (onder de -rook- van het mooie Eindhoven), dus eindelijk kunnen we fatsoenlijk barbecue?n!
Ben hier terecht gekomen toen ik aan het zoeken was naar een recept/werkwijze om een hele kip op een Weber klaar te maken, en via de site bbq-nl.com langzaam maar zeker steeds meer interesse gekregen voor het low en slow gebeuren. Er zal in de toekomst dan waarschijnlijk ook wel een smoker komen, waarschijnlijk zelfbouw (ik zit in de metaal...). Het lijkt mij geweldig om m'n eigen gemaakte schwarzwalder schinken op m'n brood te kunnen doen...!!
Het zal nog wel even duren eer het zover is, tot die tijd alvast bedankt voor alle tips en tricks op dit forum!
Al even aan het meelezen, maar heb me nu toch maar eens aangemeld. Ik ben Chris, ben 18 met 11 jaar ervaring, en sinds begin dit jaar verhuisd naar een huis met een tuin (onder de -rook- van het mooie Eindhoven), dus eindelijk kunnen we fatsoenlijk barbecue?n!
Ben hier terecht gekomen toen ik aan het zoeken was naar een recept/werkwijze om een hele kip op een Weber klaar te maken, en via de site bbq-nl.com langzaam maar zeker steeds meer interesse gekregen voor het low en slow gebeuren. Er zal in de toekomst dan waarschijnlijk ook wel een smoker komen, waarschijnlijk zelfbouw (ik zit in de metaal...). Het lijkt mij geweldig om m'n eigen gemaakte schwarzwalder schinken op m'n brood te kunnen doen...!!
Het zal nog wel even duren eer het zover is, tot die tijd alvast bedankt voor alle tips en tricks op dit forum!