- Berichten
- 367
Al een paar maal gehaktbrood "low & slow" gemaakt,
Gehaktbrood zit onder andere peterselie, pijpajuin, fijn gerapste wortel, 2x rode paprika gegrild en gemixt, 1 ei, 2x rode puntpaprika zeer fijn gesneden in en een hele hoop kruiden zoals rozemarijn/tijm/oregano/paprika/peper/selderijzout
Deze keer ipv ketchup aan de buitenkant Tomato Frito gebruikt met 2 eetlepes ketchup en tijm/oregano/paprika
Dit is echt wel tot nu toe de beste versie, had wat meer rookhout mogen gebruiken, maar de vrouw en de kinderen zijn daar niet zo voor, dusja
Voorbereiding
Dit op zo een 120 en rustig laten gaan om uiteindelijk na 2,5 -3u te eindigen bij zo een 200 graden
Halverwege al wat ajuin er bij gedaan
Helemaal vergeten dat er ajuin oplag en kap terug toe
Nog wat gevulde witte champignons erbij en groene asperges en nog effe verder laten garen
Om uiteindelijk te komen op (champignons is voor de vrouw)
Was lekker en weer zeer geslaagd, lekker "sappig", helemaal niet droog
Gehaktbrood zit onder andere peterselie, pijpajuin, fijn gerapste wortel, 2x rode paprika gegrild en gemixt, 1 ei, 2x rode puntpaprika zeer fijn gesneden in en een hele hoop kruiden zoals rozemarijn/tijm/oregano/paprika/peper/selderijzout
Deze keer ipv ketchup aan de buitenkant Tomato Frito gebruikt met 2 eetlepes ketchup en tijm/oregano/paprika
Dit is echt wel tot nu toe de beste versie, had wat meer rookhout mogen gebruiken, maar de vrouw en de kinderen zijn daar niet zo voor, dusja
Voorbereiding
Dit op zo een 120 en rustig laten gaan om uiteindelijk na 2,5 -3u te eindigen bij zo een 200 graden
Halverwege al wat ajuin er bij gedaan
Helemaal vergeten dat er ajuin oplag en kap terug toe
Nog wat gevulde witte champignons erbij en groene asperges en nog effe verder laten garen
Om uiteindelijk te komen op (champignons is voor de vrouw)
Was lekker en weer zeer geslaagd, lekker "sappig", helemaal niet droog