- Berichten
- 87
Gegrilde coquille, bloemkool en scampi met mosseltjes en saffraansaus
Mosseltjes natuur kort gegaard op de BBQ, nadien afgekruid met peper & zout.
Scampi's gemarineerd in olijfolie, lookpoeder, gerookt paprikapoeder, peper & zout.
Coquilles natuur gehouden: marinade van olijfolie, peper & zout.
Bloemkool beetgaar gekookt in gezouten water, nadien kort gegrild.
Saffraansausje gemaakt met het kookvocht van de mosseltjes, room, saffraan, peper & zout.
Opdienen met een gegrild stukje stokbrood
Mosseltjes natuur kort gegaard op de BBQ, nadien afgekruid met peper & zout.
Scampi's gemarineerd in olijfolie, lookpoeder, gerookt paprikapoeder, peper & zout.
Coquilles natuur gehouden: marinade van olijfolie, peper & zout.
Bloemkool beetgaar gekookt in gezouten water, nadien kort gegrild.
Saffraansausje gemaakt met het kookvocht van de mosseltjes, room, saffraan, peper & zout.
Opdienen met een gegrild stukje stokbrood




