- Berichten
- 661
Zoals al eerder gezegt, als de baas van huis is..........
Ga ik stuntelen met de Primo,
Nou, het is inderdaad stuntelen geworden.
Ik kreeg de temperatuur niet omhoog.
Alle schuiven open, maar bleef hangen op 120 graden.
Maar niet getreurd, de gamba's waren gaar en lekker.
Hier volgt het verslag.
De ingredienten voor de marinade.
Olijfolie, knoflook, balsamico en rode ui. En uiteraard gamba,s van de visboer. Was vergeten om foto te maken. Ze lagen al in de marinade toen ik eraan dacht, vandaar dat ze er niet bij staan.

Had de marinade gisteren al gemaakt, dus de gamba's hebben 24 uur kunnen marineren.

De gamba's zorgvuldig op de stokjes geregen.

Daarna toch maar op de Q gelegd, ondanks de lage temperatuur.

En hoe ze er uiteindelijk uit kwamen te zien is te zien in de foto-wedstrijd.
Ik vind ze qua smaak erg lekker.
Deskundig panel, mijn moeder, heeft zitten smullen van de meegebrachte gamba's.
Ik baal van de temperatuur, maar het heeft de pret niet mogen drukken.
Het was mijn eerste solo ronde met de primo, dus volgende keer gaat het vast beter.
Ga ik stuntelen met de Primo,
Nou, het is inderdaad stuntelen geworden.
Ik kreeg de temperatuur niet omhoog.
Alle schuiven open, maar bleef hangen op 120 graden.
Maar niet getreurd, de gamba's waren gaar en lekker.
Hier volgt het verslag.
De ingredienten voor de marinade.
Olijfolie, knoflook, balsamico en rode ui. En uiteraard gamba,s van de visboer. Was vergeten om foto te maken. Ze lagen al in de marinade toen ik eraan dacht, vandaar dat ze er niet bij staan.

Had de marinade gisteren al gemaakt, dus de gamba's hebben 24 uur kunnen marineren.

De gamba's zorgvuldig op de stokjes geregen.

Daarna toch maar op de Q gelegd, ondanks de lage temperatuur.

En hoe ze er uiteindelijk uit kwamen te zien is te zien in de foto-wedstrijd.
Ik vind ze qua smaak erg lekker.
Deskundig panel, mijn moeder, heeft zitten smullen van de meegebrachte gamba's.
Ik baal van de temperatuur, maar het heeft de pret niet mogen drukken.
Het was mijn eerste solo ronde met de primo, dus volgende keer gaat het vast beter.