Afgelopen zaterdag voor het eerst Pulled pork gemaakt volgens het recept van Noskos, ik had dit nog niet eerder op maar dit ga ik zeker vaker maken! Wat is dit lekker!
Allereerst heb ik op de vrijdag ervoor het vlees klaargemaakt, het overtollige vet verwijdert,marinade ge?njecteerd en de dry rub erop en toen ingepakt. Zaterdag morgen om 8 uur de bbq opgestart en om 8.30 het vlees erop gelegd en het deksel gesloten.
De temperaturen gingen als volgt:
8.30. 7gr
9.30. 21gr
10.30. 41gr
11.30. 50gr
12.00. 54gr
12.30. 56gr
13.30. 62gr
14.00. 70gr
Om 14.00 heb ik de pp ingepakt met folie en terug gedaan op de bbq en toen ging het als volgt:
14.30. 72gr
15.30. 76gr
16.30. 80gr
17.30. 86gr
En om 18.00 stond de thermometer op 88 graden en heb ik het vlees van de bbq gehaald en opnieuw ingepakt om te laten rusten en toen de eindsaus gemaakt. Na een uur pullen mixen en proeven, man wat is dit lekker ik heb ook een beetje uitgedeeld en iedereen was positief erover dus het is wel gelukt mag ik zeggen! Noskos bedankt voor dit recept! Het is super!
[/URLhttp://rs1024.pbsrc.com/albums/y306/bjornn_v/image_zpsgvbedozb.jpeg~c100http://rs1024.pbsrc.com/albums/y306/bjornn_v/image_zpsueokmboi.jpeg~c100http://rs1024.pbsrc.com/albums/y306/bjornn_v/image_zpsz5qodmsw.jpeg~c100http://s1024.photobucket.com/user/bjornn_v/media/Mobile%20Uploads/image_zpstcibdebq.jpeghttp://rs1024.pbsrc.com/albums/y306/bjornn_v/Mobile%20Uploads/image_zpstcibdebq.jpeg~c100http://rs1024.pbsrc.com/albums/y306/bjornn_v/Mobile%20Uploads/image_zpsvjxe5eku.jpeg~c100http://rs1024.pbsrc.com/albums/y306/bjornn_v/Mobile%20Uploads/image_zpsunhze2eb.jpeg~c100http://rs1024.pbsrc.com/albums/y306/bjornn_v/Mobile%20Uploads/image_zpspbeghhbs.jpeg~c100http://rs1024.pbsrc.com/albums/y306/bjornn_v/Mobile%20Uploads/image_zps3anfm1tj.jpeg~c100
Wordt vervolgt!
Allereerst heb ik op de vrijdag ervoor het vlees klaargemaakt, het overtollige vet verwijdert,marinade ge?njecteerd en de dry rub erop en toen ingepakt. Zaterdag morgen om 8 uur de bbq opgestart en om 8.30 het vlees erop gelegd en het deksel gesloten.
De temperaturen gingen als volgt:
8.30. 7gr
9.30. 21gr
10.30. 41gr
11.30. 50gr
12.00. 54gr
12.30. 56gr
13.30. 62gr
14.00. 70gr
Om 14.00 heb ik de pp ingepakt met folie en terug gedaan op de bbq en toen ging het als volgt:
14.30. 72gr
15.30. 76gr
16.30. 80gr
17.30. 86gr
En om 18.00 stond de thermometer op 88 graden en heb ik het vlees van de bbq gehaald en opnieuw ingepakt om te laten rusten en toen de eindsaus gemaakt. Na een uur pullen mixen en proeven, man wat is dit lekker ik heb ook een beetje uitgedeeld en iedereen was positief erover dus het is wel gelukt mag ik zeggen! Noskos bedankt voor dit recept! Het is super!

Wordt vervolgt!