eerste keer OTP 57, eerste keer indirect en eerste keer rookhout.
2 varkenshaasjes volgens het recept van Big Bob Gibson,smoked pork tenderloin with Michigan cherry glaze
voor de cherry glaze de cherry preserves vervangen door kersen uit een pot, volgende keer jam proberen zal iets zoeter worden
uit de marinade en klaar voor de Q
een uur en een kwartier op een dome temp van 110? C glaze er op en 15 minutjes terug
na even rusten onder alu folie gesneden
en met wat aardappelpartjes op het bord
zeer geslaagt voor de eerste keer, volgende keer iets minder rookhout in het pakketje en de temp met een probe in de gaten houden (moet ik nog aanschaffen)
bedankt voor de aandacht
2 varkenshaasjes volgens het recept van Big Bob Gibson,smoked pork tenderloin with Michigan cherry glaze
voor de cherry glaze de cherry preserves vervangen door kersen uit een pot, volgende keer jam proberen zal iets zoeter worden
uit de marinade en klaar voor de Q

een uur en een kwartier op een dome temp van 110? C glaze er op en 15 minutjes terug
na even rusten onder alu folie gesneden

en met wat aardappelpartjes op het bord

zeer geslaagt voor de eerste keer, volgende keer iets minder rookhout in het pakketje en de temp met een probe in de gaten houden (moet ik nog aanschaffen)
bedankt voor de aandacht