Vandaag een mooie dag om voor het eerst Picanha te bereiden. Met zelf gemaakt Chimichurrie saus. Omdat het voor het eerst was dat ik dit mooie stukje vlees ging bereiden toch maar even een op de website van macsbbqpit.com gekeken.
Hierbij het resultaat, al had voor mijn gevoel het vlees is langer op de BBQ mogen blijven liggen. Dus tips zijn altijd welkom
Op naar een kerntemperatuur van 48oC
Even een actiefoto, daarna gauw eraf gehaald om verbranden te voorkomen. Kerntemperatuur naar 54oC.
Het eindresultaat mag er wezen en de zelfgemaakte saus heerlijk.
Hierbij het resultaat, al had voor mijn gevoel het vlees is langer op de BBQ mogen blijven liggen. Dus tips zijn altijd welkom
Op naar een kerntemperatuur van 48oC
Even een actiefoto, daarna gauw eraf gehaald om verbranden te voorkomen. Kerntemperatuur naar 54oC.
Het eindresultaat mag er wezen en de zelfgemaakte saus heerlijk.