BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Picanha

r0b71 zei:
De garing lijkt mij prima. Ik denk alleen dat je het vlees ietsje langer had kunnen laten rusten. Waarschijnlijk had het vlees dan wat minder vocht verloren bij het aansnijden.

Zal ik de volgende keer doen, dank je wel.
 
Edwin555 zei:
RvH6511 zei:
Mis wel de ruitjes ingesneden in de vetkap.
Maakt het bij mij altijd lekker knapperig en komt de smaak zeer ten goede.

Verder ziet het er perfect uit, en voor wat betreft je probeer Ceriel + 1

Ik had er wel ruitjes ingesneden, alleen is dat niet duidelijk te zien. Wel bedankt voor je reactie.

Alles top gedaan dan.
 
Ziet er goed uit.

Ik vraag mij af bij het aansnijden van de Picanha of je dan nog haaks op de draad moet snijden en of je dat uberhaupt wel kan zien. Op de foto's kan ik het niet goed zien.

Volgende bezoek aan de Makro of Hanos gaat deze mee.
 
Altijd lekker, een picanha... :D
Ziet er heerlijk uit...
 
Ziet er lekker uit man!
Hier ook een erg favoriet stuk vlees.
 
Ik vraag mij af bij het aansnijden van de Picanha of je dan nog haaks op de draad moet snijden en of je dat uberhaupt wel kan zien. Op de foto's kan ik het niet goed zien.

@Joethesmoker

Het is het makkelijkst, als je dat bekijkt voordat je hem gaat garen, want dan kan je nog goed zien hoe de draden lopen. (dat moet je dan wel onthouden hoe deze lopen, zodat je daar bij het aansnijden rekening mee kan houden ........ :-S )

Mac
 
Terug
Bovenaan Onderaan