- Berichten
- 151
Om het mezelf niet te moeilijk te maken heb ik de eerste sessie low & slow simpel gehouden.
Een varkensrollade 2 dagen geleden in de kruidenrub gezet.
Vandaag eitje opgewarmd naar 120 graden en de rollade erop. Bij een kerntemperatuur van 60 graden heb ik de rollade in de glaze gezet (sweet baby ray's honey chipotle). Door laten gaan naar een kerntemperatuur van 68 graden en in de folie laten rusten.
Helaas heb ik geen foto's van de bereiding (volgende keer beter...), maar wel een foto van het eindresultaat:
Het was heerlijk. Zelf de kinderen zeiden dat ze nog nooit zo'n lekkere rollade hebben gehad
Een varkensrollade 2 dagen geleden in de kruidenrub gezet.
Vandaag eitje opgewarmd naar 120 graden en de rollade erop. Bij een kerntemperatuur van 60 graden heb ik de rollade in de glaze gezet (sweet baby ray's honey chipotle). Door laten gaan naar een kerntemperatuur van 68 graden en in de folie laten rusten.
Helaas heb ik geen foto's van de bereiding (volgende keer beter...), maar wel een foto van het eindresultaat:

Het was heerlijk. Zelf de kinderen zeiden dat ze nog nooit zo'n lekkere rollade hebben gehad
