BasBQ
Beef en Steak

eerste keer brisket

Mooi hoor, gefeliciteerd met je koetje. Welkom bij de grote Drie.
 
Lekker hoor! Gefeliciteerd met koei! Plakken lijken trouwens wel dik gesneden of lijkt dat maar zo?
 
Zo! Das snel die koei. ;D

Plakken zijn eigenlijk nog te dun, maar ja. :p
 
Gratz met je koei. Mooie sessie hoor leuk om te volgen
 
Gefeliciteerd met de koe!!
 
Gefeliciteerd, ziet er prima uit! En de brisket ook  ;)
 
Van harte met je koetje!! 8)
 
Chef Martin zei:
Gefeliciteerd met je koetje. Het rook ook erg lekker heb ik gehoord!

Dan mankeer je nx aan je oren dus. :p
Brisket was perfect van smaak en struktuur en natuurlijk van geur. ;)
 
Gefeliciteerd met je koetje !
 
van harte proficiat met je koetje!
welkom bij de club van de "grote drie"  ;)
 
Gefeliciteerd met je koetje!
Als ik zo naar je foto kijk kan hij nog een stuk sappiger hoor ;) Heb je ook de "pull test" gedaan? Een plakje aan de uiteinden vastpakken en dan uit elkaar trekken. Hij hoort terug te veren als een harmonica zolang je niet te hard trekt, bij harder trekken hoort hij in twee stukken te breken.
 
Nee, de pull test heb ik niet gedaan.
Ik hoorde van Gerard dat hij een cup water toevoegt als hij de brisket inpakte. Ik had hem al ingepakt.
Iets voor de volgende keer.
 
Ik heb hem zo ingepakt.
 
ziet er goed uit, welkom bij the big three  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan