- Berichten
- 836
Vanmiddag een lekker en gezellige sessie gehad
Begonnen met een eendeborst filet ,vet kruislings ingesneden en beide kanten bestrooid met peper en zout toen beide kanten even aangrillen boven de kolen en daarna indirect laten garen tot 55gr
heerlijk stuk vlees !!
Toen nog 4 angus burgers gemaakt met bacon sla en blauwe kaas en een drupje ketchup
Toen de burgers op waren bedacht ik me dat ik alleen met de burgers maken een beetje peper heb gebruikt en verder niks ook niet natijd dus die gehakt van de angus rund is echt fijn !!
Heerlijk gegeten !!
En die Wga wat mooi apparaat is dat !!
Begonnen met een eendeborst filet ,vet kruislings ingesneden en beide kanten bestrooid met peper en zout toen beide kanten even aangrillen boven de kolen en daarna indirect laten garen tot 55gr




Toen nog 4 angus burgers gemaakt met bacon sla en blauwe kaas en een drupje ketchup





Toen de burgers op waren bedacht ik me dat ik alleen met de burgers maken een beetje peper heb gebruikt en verder niks ook niet natijd dus die gehakt van de angus rund is echt fijn !!
Heerlijk gegeten !!
En die Wga wat mooi apparaat is dat !!