BasBQ
Beef en Steak

Eend en rund

 
 

erik_schreurs8

Pitmaster
Berichten
825
Vanmiddag een lekker en gezellige sessie gehad

Begonnen met een eendeborst filet ,vet kruislings ingesneden en beide kanten bestrooid met peper en zout toen beide kanten even aangrillen boven de kolen en daarna indirect laten garen tot 55gr
02792c0f09cb6c6b2351bbab76c1ac44.jpg
23d77294528e01481989549ace8a367a.jpg
c3ce1ccae5252203742cb2760dc49ddf.jpg
fbf0927ea0abaf87db7793c12f39e989.jpg
heerlijk stuk vlees !!
Toen nog 4 angus burgers gemaakt met bacon sla en blauwe kaas en een drupje ketchup
2c1d909b4deb93096f3bf4081468a4ae.jpg
f9f1b06e01ebcbe039a53eb7f3536f78.jpg
02fc5d365087dd022af6dba6f4a0778f.jpg
91c9fdae33c75a997214cdfc6cfb9954.jpg
49d019a5d60e833b7d1ac8efe8047bf0.jpg

Toen de burgers op waren bedacht ik me dat ik alleen met de burgers maken een beetje peper heb gebruikt en verder niks ook niet natijd dus die gehakt van de angus rund is echt fijn !!
Heerlijk gegeten !!
En die Wga wat mooi apparaat is dat !!
 
Hmm, net gegeten maar krijg alweer honger.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
je foto's zijn een genot om naar te kijken, ziet er voortreffelijk uit, ook mooie grill markt op je eend
 
Superlekker eendenborst, zijn ze hier ook verzot op.


Die broodjes maak je die eerst een beetje nat of gaan die er zo in?
 
Eende borst is ook een favoriet hier.
Zelf doe ik altijd een reverse sear. Eerst met rook naar een kern temperatuur van 50C en daarna affakkelen. Ook erg lekker.
 
Heerlijk😋
 
ziet er erg lekker uit!
 
Heerlijk!
 
das genieten!
 
Terug
Bovenaan Onderaan