Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
El Fumarole zei:Mooi man. En dat zo vlak voor de winter meating! Dat kan geen toeval zijn
BertM zei:Mooi hoor, zie ook geen droog rand, dus dat is perfect gegaan!
Sander72 zei:Hoe maak je zulke mooie dunne plakjes? Mes of snijmachine?
Op de tast? Lijkt me geen goed uitgangs punt.Miki zei:mijn coppa heeft drie weken in het zout gelegen, het vlees was op de tast
gepekeld.
BertM zei:Op de tast? Lijkt me geen goed uitgangs punt.Miki zei:mijn coppa heeft drie weken in het zout gelegen, het vlees was op de tast
gepekeld.
Bij charcuterie is een nauwkeurige weegschaal niet voor niets een eerste vereiste.
Nu snap ik je, dacht dat je de kruiden op de tast had toegevoegd.Miki zei:Misschien druk ik mij niet goed uit, ik heb het recept gebruikt uit cured meats, daar werd twee weken voorgeschreven.
Je hoeft het ook niet met me eens te zijn.... Gelukkig niet!Mosseltje zei:BertM zei:Op de tast? Lijkt me geen goed uitgangs punt.Miki zei:mijn coppa heeft drie weken in het zout gelegen, het vlees was op de tast
gepekeld.
Bij charcuterie is een nauwkeurige weegschaal niet voor niets een eerste vereiste.
Ben ik niet helemaal mee eens.
Charcuterie is een eeuwen oude disicpline.
Complete generaties hebben het gered zonder nauwkeurige weegschaal of computer gestuurde droogkamers.
Aller belangrijkste is hygiene en gezond verstand.