BasBQ
Beef en Steak

Coleslaw/Koolsla van Dominique

Sandeman

Kooltjesharker
Berichten
102
Tja, dan zijn er twee opties.... Je gooit het weg want niet up to par , of je eet het toch en denkt “ als ie nu al zo lekker is, hoe fijn is ie dan als ik hem wel een nachtje had laten staan” 😂😂.

Ik ga sowieso voor de laatste optie, het proeven was al geen straf ;-)
 

RS-Smoker

Tondelzoeker
 
Berichten
16
Bedankt voor dit recept Dominique, by far de lekkerste coleslaw die ik gegeten/gemaakt heb. 👍
Iets fijner geraspt dan anders, maar de smaak was super. Zeker als combi met PP.

B2A108B9-F7E7-446D-9E6E-347D62A170F9.jpeg
 

Sandeman

Kooltjesharker
Berichten
102
Sinds mijn laatste bericht hier (twee weken geleden) al weer een paar keer gemaakt, wat een heerlijke salade zeg!

De mayo is bij ons wel vervangen door brander mayo en vrouwlief wil er graag een appeltje in (in kleine blokjes gesneden) maar je kunt uiteindelijk natuurlijk veel meer varieren met bijvoorbeeld een gesnipperd augurkje, rozijnen etc. etc.
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.666
Sinds mijn laatste bericht hier (twee weken geleden) al weer een paar keer gemaakt, wat een heerlijke salade zeg!

De mayo is bij ons wel vervangen door brander mayo en vrouwlief wil er graag een appeltje in (in kleine blokjes gesneden) maar je kunt uiteindelijk natuurlijk veel meer varieren met bijvoorbeeld een gesnipperd augurkje, rozijnen etc. etc.

Ik ken Brander niet, maar zie dat ze het hier verkopen bij Hanos en dat hij wat meer gekruid is dan naturel mayonaise. Als het voor jullie werkt, is dat toch top? Leuk om te horen dat hij je bevalt, en geef er vooral je eigen twist aan hoor. Eet smakelijk! 🍴
 

Smokey p

Stoker
 
 
Berichten
405
Eindelijk ook geprobeerd. Ik kan alleen maar zeggen, alle lof voor je. Zelfs zonder de pp erg lekker. De dag erna hemels :) ik zou je er bijna een badge voor geven.
20200821_175752.jpg
20200821_180355.jpg
Dit is een recept wat zeker vaker gemaakt gaat worden. (y)
 

Watergeus

Kooltjesharker
 
 
Berichten
182
Vanmorgen gemaakt. Moet nog even wat zachter worden mart smaakt nu al super. Bedankt voor het delen!
 
Bovenaan Onderaan