- Berichten
- 7.146
Vandaag mijn eerste offici?le beer can chicken gemaakt, vorige versies kwamen van de Weber-stomer.
Kippetje gewassen, gedroogd en gemasserd. Je moet wat op de zondagmiddag.....
Toen de Q op temperatuur was, kippetje op het blik gespiesd. Ook nog een stukje rib-eye direct boven de kolen gelegd, als voorgerechtje om de smaakpapillen te stimuleren
Biefstukje op temperatuur, kippetje kleurt al lekker. Rookhout erbij gedaan
Klaar!
Erbij rozemarijn-knoflook patatten van de Spirit, en wat KFC-coleslaw (niet gebeurt....)
Was weer een smakelijk weekend
Kippetje gewassen, gedroogd en gemasserd. Je moet wat op de zondagmiddag.....

Toen de Q op temperatuur was, kippetje op het blik gespiesd. Ook nog een stukje rib-eye direct boven de kolen gelegd, als voorgerechtje om de smaakpapillen te stimuleren

Biefstukje op temperatuur, kippetje kleurt al lekker. Rookhout erbij gedaan

Klaar!

Erbij rozemarijn-knoflook patatten van de Spirit, en wat KFC-coleslaw (niet gebeurt....)

Was weer een smakelijk weekend