Ik wil vandaag of morgen even wat rubs/sauzen gaan bestellen, maar heb eerlijk gezegd geen idee waar ik nu het beste mee kan beginnen??
Voorheen was bbq'en voor mij altijd het bekende direct grillen. Het vlees werd zo vanuit de verpakking erop gelegd zonder kruiden en op het bord werd er een standaard barbecue- of knoflooksaus van Calve overheen gegoten.. Het sfeerplaatje is daarmee vast wel bekend
Nu ik eindelijk heb ontdekt wat bbq'en ?cht inhoud, sta ik te popelen om nieuwe dingen uit te proberen... De BCC heb ik laatst al gemaakt, maar als rub heb ik daarvoor simpel de kipkruiden van de Appie gebruikt.
MOINK-balls, de spiffs-burgers, spareribs zijn nu een aantal dingen die hoog op mijn todo lijstje staan, maar waarmee kan ik dan het beste beginnen qua kruiden en sauzen?
Ik zat al op true2bbq te kijken naar de Sweet Baby Ray's - Original en Big Bob Gibson - Seasoning & Dry Rub. Is dat een leuke basis om mee te starten bijvoorbeeld?
Voorheen was bbq'en voor mij altijd het bekende direct grillen. Het vlees werd zo vanuit de verpakking erop gelegd zonder kruiden en op het bord werd er een standaard barbecue- of knoflooksaus van Calve overheen gegoten.. Het sfeerplaatje is daarmee vast wel bekend

Nu ik eindelijk heb ontdekt wat bbq'en ?cht inhoud, sta ik te popelen om nieuwe dingen uit te proberen... De BCC heb ik laatst al gemaakt, maar als rub heb ik daarvoor simpel de kipkruiden van de Appie gebruikt.
MOINK-balls, de spiffs-burgers, spareribs zijn nu een aantal dingen die hoog op mijn todo lijstje staan, maar waarmee kan ik dan het beste beginnen qua kruiden en sauzen?
Ik zat al op true2bbq te kijken naar de Sweet Baby Ray's - Original en Big Bob Gibson - Seasoning & Dry Rub. Is dat een leuke basis om mee te starten bijvoorbeeld?