- Berichten
- 441
Een GROTE sorry beste bbq vrienden,
Ik begrijp de hint :blush: en zal idd wat meer info geven bij mijn foto van de bacon wrapped ribs.
ik zat iets wat krap in de tijd???.
maar hier nu een ietsje uitgebreidere omschrijving.
IK heb het idee van een Amerikaanse kennis van mij uit South Carolina.
Maar goed afgelopen vrijdag even mijn vriezertje aangesproken voor twee mooie goed bevleesde babybacks van Beef&steak,
de babybacks even op kamertemp. laten komen waarna ik ze ruim heb bestrooid met een van mijn favorieten all purpose rubs van Tony Chachere's creole en wat bruine suiker.
Daarna de ribs ingepakt in een web van gerookte bacon (eigenlijk op de zelfde manier als bij een Fatty) en weer wat suiker.
(img)
(img)
De kamado van The black bastard voorverwarmd op F235 (gestookt met blackranch) en de ribs op de kamado geplant.
na ongeveer 3 uur bestreken met Jack Daniels bbq saus.
Na een klein uur verder garen waren de ribs perfect, ik heb ze nog even laten rusten en daarna heerlijk opgepeuzeld.
de smaak van de gerookte bacon was echt heerlijk en goed te proeven in het vlees van de ribs
(img)
(img)
(img)
(Img)
(img)
Ik begrijp de hint :blush: en zal idd wat meer info geven bij mijn foto van de bacon wrapped ribs.
ik zat iets wat krap in de tijd???.
maar hier nu een ietsje uitgebreidere omschrijving.
IK heb het idee van een Amerikaanse kennis van mij uit South Carolina.
Maar goed afgelopen vrijdag even mijn vriezertje aangesproken voor twee mooie goed bevleesde babybacks van Beef&steak,
de babybacks even op kamertemp. laten komen waarna ik ze ruim heb bestrooid met een van mijn favorieten all purpose rubs van Tony Chachere's creole en wat bruine suiker.
Daarna de ribs ingepakt in een web van gerookte bacon (eigenlijk op de zelfde manier als bij een Fatty) en weer wat suiker.
(img)

De kamado van The black bastard voorverwarmd op F235 (gestookt met blackranch) en de ribs op de kamado geplant.
na ongeveer 3 uur bestreken met Jack Daniels bbq saus.
Na een klein uur verder garen waren de ribs perfect, ik heb ze nog even laten rusten en daarna heerlijk opgepeuzeld.
de smaak van de gerookte bacon was echt heerlijk en goed te proeven in het vlees van de ribs
(img)

(img)
(Img)
