- Berichten
 - 296
 
Omdat ik geen zin heb om een week te wachten voor de KJ weer zijn werk mag doen ook gelijk maar een stuk procureur bij de slager gehaald om deze naar de Nederlands/Indische klassieker babi pangang om te zetten.
Marinade heb ik gemaakt op basis van Ewald zijn recept, met een paar aanpassingen om er een eigen draai aan te geven.
Nachtje in de marinade
		
		
	
	
		
	
Marineren is goed gelukt zo te zien
		
	
Zo is 1 kilo procureur best een klein stukje
		
	
Lekker op 72 graden
		
	
Maillard zijn werk even laten doen
		
	
Looking good
		
	
Volgende keer groter stuk vlees nemen
		
	
Eindresultaat
		
	
Persoonlijk vond ik deze versie lekkerder dan die van de afhaal Chinees, saus was ook super, dank Ewald voor je recept.
	
		
			
		
		
	
				
			Marinade heb ik gemaakt op basis van Ewald zijn recept, met een paar aanpassingen om er een eigen draai aan te geven.
Nachtje in de marinade
	Marineren is goed gelukt zo te zien
	Zo is 1 kilo procureur best een klein stukje
	Lekker op 72 graden
	Maillard zijn werk even laten doen
	Looking good
	Volgende keer groter stuk vlees nemen
	Eindresultaat
	Persoonlijk vond ik deze versie lekkerder dan die van de afhaal Chinees, saus was ook super, dank Ewald voor je recept.
	
			
			

