- Berichten
- 302
Omdat ik geen zin heb om een week te wachten voor de KJ weer zijn werk mag doen ook gelijk maar een stuk procureur bij de slager gehaald om deze naar de Nederlands/Indische klassieker babi pangang om te zetten.
Marinade heb ik gemaakt op basis van Ewald zijn recept, met een paar aanpassingen om er een eigen draai aan te geven.
Nachtje in de marinade
Marineren is goed gelukt zo te zien
Zo is 1 kilo procureur best een klein stukje
Lekker op 72 graden
Maillard zijn werk even laten doen
Looking good
Volgende keer groter stuk vlees nemen
Eindresultaat
Persoonlijk vond ik deze versie lekkerder dan die van de afhaal Chinees, saus was ook super, dank Ewald voor je recept.
Marinade heb ik gemaakt op basis van Ewald zijn recept, met een paar aanpassingen om er een eigen draai aan te geven.
Nachtje in de marinade
Marineren is goed gelukt zo te zien
Zo is 1 kilo procureur best een klein stukje
Lekker op 72 graden
Maillard zijn werk even laten doen
Looking good
Volgende keer groter stuk vlees nemen
Eindresultaat
Persoonlijk vond ik deze versie lekkerder dan die van de afhaal Chinees, saus was ook super, dank Ewald voor je recept.