Beef en Steak

Recente inhoud door Werner L&S

  1. Werner L&S

    Gerecht dag van te voren maken

    Gerookte kip lijkt me inderdaad wel lekker. Pull pork duurt te lang en moink balls heb ik pas op.
  2. Werner L&S

    Gerecht dag van te voren maken

    Hoi, Zondag is mijn vriendin jarig en ik zoek gerechten die ik zaterdag al op de q klaar kan maken. Ongeveer voor 25 personen. Zondag wil ik de q niet aansteken. Heeft iemand een idee? Ik wil als hapje grillworst maken.
  3. Werner L&S

    Frikandel burnt end

    Ik heb ze nu maar in een bak water gezet. De volgende x zet ik ze buiten neer als het weer goed is. Thxs.
  4. Werner L&S

    Frikandel burnt end

    Ik heb natuurlijk al geproefd. Het is moeilijk om eraf te blijven, ze zijn heerlijk :) morgen de rest. Hoe koelen jullie snel terug? In een bak met water?
  5. Werner L&S

    Frikandel burnt end

  6. Werner L&S

    Frikandel burnt end

    Wij hebben thuis geen frituur dus die steak hoeft niet bang te zijn haha. Die gaat gewoon op de q. Ik wil echt wat simpels maken en iets wat mensen nooit eten. Vandaar frikadellen en geen buikspek burnt end of MOINK balls. Pulled pork had ik gemaakt als ze niet zwanger was. Dat ga ik niet...
  7. Werner L&S

    Frikandel burnt end

    Haffel.... heerlijk Brabants haha dat zei mijn opa vroeger altijd. Een haffel bosbessen haha. Die ikea balletjes zien er ook lekker uit. Ik ga toch voor sandyman zijn oplossing. Ik had ook voor frikandel gekozen omdat ik het zo makkelijk mogelijk wil houden.
  8. Werner L&S

    Frikandel burnt end

    Dat klopt, normaal zou ik dat ook doen. Maar mijn vriendin is hoog zwanger en die wil ik niet alles laten doen. We krijgen de hele de dag bezoek en wou iets voor 's avonds bij een kop soep met worstenbroodjes maken.
  9. Werner L&S

    Frikandel burnt end

    Heb je misschien andere tips die je de dag van te voren kan maken. Of iets wat we de volgende dag koud op kunnen eten?
  10. Werner L&S

    Frikandel burnt end

    Wij hebben zondag een verjaardag en wil een hapje klaarmaken op zaterdag die ik dan alleen hoef op te warmen. Als ik zaterdag frikadellen op de bbq leg met rookhout, kan ik die dan zondag opwarmen of is dat niet lekker?
  11. Werner L&S

    Countryribs uitgeprobeerd

    Ik heb boven en onder een probe gebruikt voor de kerntemperatuur. Die waren redelijk gelijk. De stukken met wat meer vet waren heel lekker. De smaak was sowieso erg goed. Maar het meeste leek op biefstuk die gebakken is tot 65 graden. Ondanks dat wil ik het toch nog wel een keer opnieuw...
  12. Werner L&S

    Countryribs uitgeprobeerd

    Ik heb het recept nog eens nagelezen en ik ben vergeten het vlees in te smeren met olie voordat de rub erop ging. Volgende keer ga ik ook voor een iets duurdere varkensnek. Vond vorige keer mijn tootsi pork steak ook aan de droge kant.
  13. Werner L&S

    Countryribs uitgeprobeerd

    Zag een aantal dagen geleden het draadje van fritz over de country ribs. Toen dacht ik meteen "laat ik het ook maar eens maken", dat zag er zo lekker uit. Vandaag de varkensnek volgens noskos bereiding gemaakt. Temperatuur heb ik iets lager aangehouden. Roostertemperatuur 130 graden en boven 150...
  14. Werner L&S

    Bestaat er een roosterrek?

    Dat is ook handig voor buiten. 2 op elkaar heb je ook een rek 😀
  15. Werner L&S

    Bestaat er een roosterrek?

    Die pannenhouder is inderdaad makkelijk. Lijkt op mijn spareribrek. Naar zoiets ben ik inderdaad op zoek. Bakstenen is wel handig maar gebruik ik liever niet.
Terug
Bovenaan Onderaan