BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door trickydikkie

  1. T

    PP op WSM vragen.

    Boven helemaal open, ik heb meestal 2 schuiven 1/3 openstaan. Je kan beter met een lage temperatuur beginnen dan met een te hoge. Dus het eerste uur ff checken hoe snel hij omhoog loopt. Bij een paar gebruiken weet je precies hoe de schuiven moeten staan. en; If you're lookin you ain't cookin...
  2. T

    BBQ Genootschap Winter Meating 2016

    Was weer een mooie dag met mijn bbq genoten, bedankt
  3. T

    eerste keer koud roken

    Wat is het nut van dat gewicht op de zalm?? Gr
  4. T

    Wou me even voorstellen

    welkom maar kijk uit want die rooie is gek jonguh
  5. T

    Beginner wil een keramisch BBQ aanschaffen... help.

    Holkers +1 Snood ik vind jouw reactie ongepast en vind het niet thuishoren hier op het Genootschap. Groeten
  6. T

    Nieuwe gebruiker WSM - Temp vraagje

    WSM, super apparaat. Minion methode werkt voor mij prima. Heb de schuiven nog geen kwart open en gelijk vanaf het begin. Je kan ook beter rustig beginnen qua temperatuur en als het nodig is de schuiven iets verder open zetten. Veel gebruiken dan weet je snel hoe de schuiven moeten staan voor...
  7. T

    Peanut Butter Bacon Burger

    Lekker, denk dat gedroogde uitjes er ook prima bij passen
  8. T

    Julius bar&grill

    In Amsterdam heb ik bij 2 low&slow restaurants gegeten. http://barbrouw.nl/ Klein restaurant, heb er een samengestelde plate gehad met oa brisket en PP, ze werken hier met 2 Bradley palletsmokers heb hier prima gegeten. http://gracelandbbq.com/ Hier zijn we met een groep wezen eten uit het...
  9. T

    BBQgenootschap wintermeating: zondag 25 januari 2015

    Demy en Jan komen ook mee
  10. T

    uitslagen Ruhrpot BBQ

    Danny hij heeft mij beloofd dat het beter zou zijn en en dat hij beter gedrag gaat tonen. Doet hij dat niet dan heeft hij aan mij een kwaaie ;-p gr
  11. T

    uitslagen Ruhrpot BBQ

    Heb Tom net een bericht gestuurd met onze feedback en hij maakte zijn verontschuldigingen hiervoor, ook wist hij te vertellen dat komende wedstrijd een aantal dingen worden verbeterd en dat er ook een andere locatie komt. Hij zal dit spoedig aankondigen op de site. groeten
  12. T

    Beenham met sticky marmelade en cranberry saus voor de kerst

    Ik zou het zwoerd zeker insnijden en dan pekelen. Zou hem ook nog ff afgrillen op het eind voor een mooie krokante zwoerd. groeten
  13. T

    BBQgenootschap wintermeating: zondag 25 januari 2015

    Bert en Gerard, goed bezig. Ben erbij
Terug
Bovenaan Onderaan