Beef en Steak

Recente inhoud door Tinu$

  1. Tinu$

    Brisket voor een stickertje

    Dank jullie wel allemaal, idd jammer van de burend ends. Maar het smaakt wel naar meer. Had de burnd ends meegenomen op vakantie en daar alsnog klaar gemaakt. Maar ja denk niet dat dat nog telt? Gewoon een goede reden om nog een keer Brisket te maken en het dan goed te doen.;) Voor de mensen...
  2. Tinu$

    Brisket voor een stickertje

    Brisket🐮 stond een al een hele tijd op mijn lijstje om eens te maken. En afgelopen week was het dan zo ver. De whole packer van 4,5 Kg. Een dag van te voren getrimd en voorzien van een heerlijke Texas rub, nadat ik een laagje mosterd had aangebracht. De rub had ik mee genomen uit Houston toen...
  3. Tinu$

    Pulled Pork, 1e keer

    Ziet er goed uit[emoji1360] congrats met de knor[emoji200] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  4. Tinu$

    Choink Balls en Kipburgers[emoji215]

    Hoi Bram, ik heb niks gedaan om het gehakt te binden. Er zat alleen wat rub doorheen. Misschien een leuk idee om ?barn balls? te maken[emoji16] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  5. Tinu$

    Choink Balls en Kipburgers[emoji215]

    Hoi Marcel, ik heb een iets hogere temperatuur aangehouden zoals bij chicken lollies. En voor de zekerheid ook de kerntemperatuur in de gaten gehouden (72gr). En het gehakt leek eigenlijk ook meer op een dik beslag.[emoji4] En daardoor redelijk homogeen. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  6. Tinu$

    Choink Balls en Kipburgers[emoji215]

    Mijn excuses[emoji51] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  7. Tinu$

    Rooster Temperatuur

    Super dank jullie wel, ga er gelijk even achteraan[emoji1360] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  8. Tinu$

    Rooster Temperatuur

    Sorry Smug dat ik jou topic kaap, maar ik had nog een ander vraagje over die klemmetjes. Weet iemand waar je die los kan bestellen? Ik kan ze nergens los vinden. Dus nu gebruik ik een aardappel of een houten knijper. Alvast bedankt. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  9. Tinu$

    Short Ribs Jord style

    Gewoon nog een keertje maken[emoji16] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  10. Tinu$

    Short Ribs Jord style

    Ik heb de lampong peper van verstegen gebruikt. Deze wilde ik eerst vijzelen, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan.[emoji848] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  11. Tinu$

    Bastard Chimney Cap

    Super dank je wel. [emoji1360] Zal eens wat ?gepast? geweld gaan gebruiken[emoji1377] En vilt kan nog wel een jaartje denk ik, hij sluit nog goed en het ziet er ?ok? uit. Dus nog ff boutjes doen en zal jou blog er even op naslaan.[emoji16] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  12. Tinu$

    Bastard Chimney Cap

    @smokert geen rooktest gedaan, maar ik kan bevestigen dat de nieuwe dop super afsluit en de bbq was nog nooit zo snel afgekoeld. Ik moet wel toegeven dat het met de nieuwe dop veel moeilijker is om hoge temperaturen te halen.
  13. Tinu$

    Diverse soorten Black Ranch houtskool

    Hoi Svda Ik denk dat je met de black ranch Marabu (kuba) een goeie houtskool hebt. Bij lange sessie zoals Pulled pork brand mijn vuurmand (bastard large) ongeveer voor de helft op. Ik denk dat je de 22 uur dan wel moet kunnen halen[emoji6]. Grtz Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan