Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dank jullie wel allemaal, idd jammer van de burend ends. Maar het smaakt wel naar meer. Had de burnd ends meegenomen op vakantie en daar alsnog klaar gemaakt. Maar ja denk niet dat dat nog telt?
Gewoon een goede reden om nog een keer Brisket te maken en het dan goed te doen.;)
Voor de mensen...
Brisket🐮 stond een al een hele tijd op mijn lijstje om eens te maken. En afgelopen week was het dan zo ver.
De whole packer van 4,5 Kg.
Een dag van te voren getrimd en voorzien van een heerlijke Texas rub, nadat ik een laagje mosterd had aangebracht. De rub had ik mee genomen uit Houston toen...
Hoi Bram, ik heb niks gedaan om het gehakt te binden. Er zat alleen wat rub doorheen. Misschien een leuk idee om ?barn balls? te maken[emoji16]
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Hoi Marcel, ik heb een iets hogere temperatuur aangehouden zoals bij chicken lollies. En voor de zekerheid ook de kerntemperatuur in de gaten gehouden (72gr). En het gehakt leek eigenlijk ook meer op een dik beslag.[emoji4] En daardoor redelijk homogeen.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Sorry Smug dat ik jou topic kaap, maar ik had nog een ander vraagje over die klemmetjes. Weet iemand waar je die los kan bestellen? Ik kan ze nergens los vinden. Dus nu gebruik ik een aardappel of een houten knijper.
Alvast bedankt.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Ik heb de lampong peper van verstegen gebruikt. Deze wilde ik eerst vijzelen, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan.[emoji848]
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Super dank je wel. [emoji1360]
Zal eens wat ?gepast? geweld gaan gebruiken[emoji1377]
En vilt kan nog wel een jaartje denk ik, hij sluit nog goed en het ziet er ?ok? uit. Dus nog ff boutjes doen en zal jou blog er even op naslaan.[emoji16]
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
@smokert geen rooktest gedaan, maar ik kan bevestigen dat de nieuwe dop super afsluit en de bbq was nog nooit zo snel afgekoeld.
Ik moet wel toegeven dat het met de nieuwe dop veel moeilijker is om hoge temperaturen te halen.
Hoi Svda
Ik denk dat je met de black ranch Marabu (kuba) een goeie houtskool hebt. Bij lange sessie zoals Pulled pork brand mijn vuurmand (bastard large) ongeveer voor de helft op. Ik denk dat je de 22 uur dan wel moet kunnen halen[emoji6].
Grtz
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.