BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door TeunS

  1. T

    Hotdevil briketten

    Ik gebruik deze ook, zeer tevreden over voor low en slow. Prijs bij zelf afhalen is ?13,95 per 10 kg. Niks te duur dacht ik zo
  2. T

    Dry age experiment met vacu?m zak

    Interessant! Ik volg ook
  3. T

    Cinco de Mayo (TexMex BBQ)

    Don't get me wrong, ik vind ze ook weleens lekker. Maar Desperados is alles behalve Mexicaans  :-/ Voor de rest ziet het er lekker uit  :D
  4. T

    Varkensbuik: Walchers Gilden Spek.

    Wat is dit lekker zeg! Gisteren gegaard en ff een stukje warm geprobeerd. Long story short, ongeveer de helft is gisteren al gesneuveld, zo lekker vonden we het  :D Fantastisch recept Mike, deze gaan we vaker maken.
  5. T

    Pulled pork met Pasen

    Heel de run vrij stabiel rond de 120 graden
  6. T

    Oerhammetjes onder de regenboog

    Die plank heb ik ook eens in mijn kerstpakket gehad 😂
  7. T

    Varkensbuik: Walchers Gilden Spek.

    Vraag: over dit recept. Ik heb nu 4 gram colorozo gebruikt. In een standaard bacon recept gaat in verhouding 3,5% colorozo. Is er een reden waarom dat hier niet het geval is? Kortere marinade tijd? Of een andere reden?
  8. T

    Vlees van de Q in de oven warmhouden

    hou er wel rekening mee, het is wel 60 graden in de oven. Maar voordat je vlees die kerntemperatuur bereikt ben je uren verder. Dus een aantal minuten tot een half uur durf ik het wel aan hoor.  B-)
  9. T

    Foodporn, reebiefstuk met paddenstoelen risotto

    Ik zie dat je wijn ontzettend overdatum is. Stuur die maar naar mij. Ik zal hem op professionele wijze opruimen  :P
  10. T

    BBQ trip door Texas

    Gave trip!
  11. T

    Procureur den Bljiker stijl

    62C is toch een prima kerntemperatuur voor varkensvlees? Of vind je het jammer dat het in de oven wordt klaargemaakt?
  12. T

    Rookworst en spek, het wordt koud

    Ze zien er heerlijk uit, wat is je recept als ik vragen mag?
Terug
Bovenaan Onderaan