BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Superjohn

  1. Superjohn

    rotersie burner

    Ik weet niet goed war ik deze vraag kwijt moet, dus maar hier. Mijn rotersie burner van mijn Patton, "ploft" als hij een tijdje aan staat. En dat gaat steeds sneller achter elkaar best hard, dus zet ik hem dan maar uit. Ik heb op het net gezocht maar kan er niets over vinden, iemand een idee...
  2. Superjohn

    Project van Jet, Pastrami

    Lang niet meer gekeken hier, maar dit zijn toch de verslagen die het de moeite waard maken  ;) 
  3. Superjohn

    Short ribs

    die moeten wel lekker zijn!
  4. Superjohn

    BCC met whiskey

    Gaat goed komen!
  5. Superjohn

    Barbarie eend

    Heb hem al in de diepvries liggen, dus gaat er op. Weet nog dat ik vorig jaar van de restjes "peking eend flensjes" heb gemaakt, was lekker Maar tips? kruiden, temp...noem maar
  6. Superjohn

    Barbarie eend

  7. Superjohn

    BCC: take one kamado style

    Komado is nog nieuw  :D zo schoon zal die wel niet blijven, lekker kippie
  8. Superjohn

    Eend uit BGE (Peking-achtig) nu met foto`s

    Kijk met foto's ziet het er gelijk lekker uit! goed gelukt zo te zien.
  9. Superjohn

    Eend uit BGE (Peking-achtig) nu met foto`s

    http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=49.0
  10. Superjohn

    Runderhamburgers voorgaren

    Goed gelukt, veel complimenten gekregen! aanrader als je met een beperkte BBQ in korte tijd veel wil serveren. Sous vide naar 60 graden...durf dat de volgende keer wel een paar graadjes lager aan te houden.... en ff snel een paar mooie strepen er op  :D
  11. Superjohn

    Runderhamburgers voorgaren

    Ik snap dat dit vloeken in de kerk is ....maar nood breekt wetten. en een reverse sear door sous vide rustig naar de juiste kern temp te gaan en dan afgrillen is nix mis mee....denk ik....als het nodig is, ik kan dan wel in korte tijd veel uitserveren! hier wordt tot slechts 54 graden gegaan...
  12. Superjohn

    Runderhamburgers voorgaren

Terug
Bovenaan Onderaan