BasBQ
Beef en Steak

BCC: take one kamado style

 

Coureurtjen

Sprokkelaar
Berichten
39
Vandaag mijn eerste BCC gemaakt, omdat het op mijn to do lijst stond eens ik een Kamado zou hebben. Verliep niet helemaal zoals ik wou: ik las overal dat die een uur en een kwartier in beslag nemen en zag de eerste 15 min mijn temperatuur (van de kip) al angstvallig stijgen. na wat geklooi kreeg ik mijn temperatuur rond de 180 graden. Echter na een klein uur zat de kerntemperatuur al goed. Dus heb ik mijn kip maar uitgehaald. Met een klein hartje aangesneden en gelukkig was ie mooi wit en niet droog :). Rub was standaard kippenkruiden, olijfolie en honing.

360.jpg


360.jpg


360.jpg



 
Prima resultaat
 
Ging de deksel niet dicht?!  :D

Maar zo wie zo lekkah!
 
Komado is nog nieuw  :D zo schoon zal die wel niet blijven, lekker kippie
 
Ziet er goed uit! Lust ik wel
 
Lekker!
 
Gefeliciteerd met je tokkie!
 
Congrats met de stikkert
 
Terug
Bovenaan Onderaan