BasBQ
Beef en Steak

Varkens dikke lende op de monolith.

 
 
 

2Bushy

Kooltjesharker
Berichten
220
Vandaag een lendestuk gemarineerd en op 120 graden C. gegaard tot een kern van 54. Hierna het ei opgestookt naar 250 C. en nog even afgegrilld tot een kern van 64 C. Op het laatst nog wat groene asperges op het rooster!
8d516cdb680315c00077a542ad8b349f.jpg
6d07ef5628a7a7f3991d6a04ccd267f6.jpg
ab7d0d5c1645765d7ca932d6b9dcd88f.jpg
d15761fd7190e4362c45f54a125ebe3d.jpg
441e4bfb864a11f917f629d3ead68c94.jpg
20276f0527209594b80266c130e6cec1.jpg


Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
ziet er smaakvol uit
 
Dank je Superjohn, dat was het ook. Heerlijk mals en sappig. De venkelsalade met pistache nootjes deden het er ook goed bij! :00
 
Lekker hoor
 
Ziet er zeker goed uit mooi stuk vlees.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
dat is een mooi stuk vlees! Ziet er erg lekker uit, die lust ik ook wel
 
Dun gesneden venkel, rucola sla, pistache nootjes en een dressing op basis van yoghurt.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
Oh ja en sinaasappel!
 
Terug
Bovenaan Onderaan