Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
ok dank je. ribeye zou ik idd snel en heet grillen, maar het is varkensribeye he? het zijn ook maar van die kloterige stukjes dus ik hoopte ze hiervoor te kunnen gebruiken. we puzzelen verder
ik heb het idd wel allemaal bij elkaar gegooid [emoji28]. foto was van laatste portie die wel wat beter vd bbq kwam de eerdere. scheelt ook qua smaak. had toch te weinig geduld ben ik bang
dat ziet er goed uit. zelf in alle feestgedruis vergeten een foto te maken [emoji28]. weet zeker dat ik me aan het recept gehouden heb en vlees heeft 36 uur in marinade gelegen. vlees was heerlijk mals maar ik vond de smaak erg vlak. toch iets verkeerd gedaan denk ik [emoji28]
nou ik heb 3 kilo gesneden in de marinade liggen. stukken zijn wel wat grof denk ik dus ik zal ze tactisch op de pen rijgen. vanwege de suiker zeker niet te heet stoken die bbq? 120 graden en na een kwartiertje nog even direct? of zit ik er dan helemaal naast? kan het nergens terug vinden dus ik...
bedankt voor je snelle reactie!
ik woon in friesland en dan is een toko niet om de hoek maar met een beetje hulp van het forum kom ik er wel.
heb korianderzaad in huis maar als ik dat maal krijg ik gewoon de poeder lijkt me. dus dat moet goed komen
zal zuinig aan doen met de knoflook want ik...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.