hallo bbq ers,
ik heb twee vraagjes:
gister heb ik voor de tweede keer pulled pork gemaakt, tot aan 88 graden kerntemperatuur ging alles volgens plan. Bij 88 graden netjes uitgepakt en weer terug gelegt op de q. Helaas was de temp niet meer omhoog te krijgen. Hij zakte zelfs tot aan 82 graden. Na 1,5 uur was ie dat nog, dus toen hebben we hem maar gepakt. Hij was lekker maar niet super mals.
zou ik de volgende keer geduldiger moeten zijn?
en dan vroeg ik me nog af of op een weber 57, 2 stukken procureur kunnen, of raden jullie dat af?
ik heb twee vraagjes:
gister heb ik voor de tweede keer pulled pork gemaakt, tot aan 88 graden kerntemperatuur ging alles volgens plan. Bij 88 graden netjes uitgepakt en weer terug gelegt op de q. Helaas was de temp niet meer omhoog te krijgen. Hij zakte zelfs tot aan 82 graden. Na 1,5 uur was ie dat nog, dus toen hebben we hem maar gepakt. Hij was lekker maar niet super mals.
zou ik de volgende keer geduldiger moeten zijn?
en dan vroeg ik me nog af of op een weber 57, 2 stukken procureur kunnen, of raden jullie dat af?