Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Nog recensies? Ben benieuwd.. ben een beetje bang voor 'het zoveelste standaard bbq boek' dat in de winkel ligt. Ik hoop dat ik het fout heb :) Hoor graag van jullie!
Ik snap je punt, ik heb hier destijds ook over getwijfeld. Maar toen ik naar mijn oude bbq keek die ik enkel heb gebruikt voor barbecuen zag ik dat deze flink was gaan roesten en heb ik besloten de ton wel te spuiten met verf en vanbinnen in te smeren met vet.
Oude BBQ
Bouwverslag
Bij mij werkte het erg goed als ik de afbijts dik aanbracht en direct de ton inwikkelde in huishoudfolie. Zo voorkom je dat de werkzame stoffen snel vervliegen of opdrogen. Succes!
Ziet er erg lekker uit Leon. Dat het vaak vermoeiender is dan je van tevoren verwacht heb ik ook al gemerkt, je bent er toch maar de hele dag mee in de weer. Vraagje: je hebt een mooie afbeelding van je temperaturen van je pit en meat, met welk apparaat heb je dit gemeten?
Een tijd terug dit verslag gelezen maar altijd leuk om nog eens doorheen te bladeren. Dit is wel het ultime bbq klusproject..
To the point; je ribs zien er erg lekker uit, zou je het recept van de rub en glaze willen delen?
J_G, wat heerlijk om dit verslagje door te lezen. Fijn dat je de oorzaak van de te lage temperatuur gevonden hebt. Houdt ons svp op de hoogte van je kooksessies. Wat staat er op de planning?
Goede vraag.
Ik doe dit voornamelijk omdat ik het zo geleerd heb van mijn familie en ze hiermee altijd goed resultaat hebben behaald. Sommigen zeggen dat eventuele bacteri?n die nog aanwezig zijn in de lucht zo gemakkelijker doodgaan gezien de lucht door de kokend hete vloeistof naar boven...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.