BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Ralph

  1. R

    Spies it up: Tante Miho Sate

    Nou Ewald, gisteren gemaakt en wat een TOP recept. Wordt hier ook een blijvertje. Alleen jammer van het slechte weer gisteren, hierdoor was het niet echt te doen om leuke actiefoto’s te maken. Thanks!
  2. R

    Voorstellen

    Nu de tweede poging. Ik moet er wel bijzetten dat ik helaas de spareribs St. louis style doormidden moest snijden laatst, want anders paste het niet in de vriezer. 3-2-1 als basis genomen met advies van @noskos. Bark was na 2,5 uur al hard en vast en toen spareribs ingepakt. 1,5 uur op bbq en...
  3. R

    Varkenshaas,aubergine en aardappeltjes

    Ziet er lekker uit Picosuma! Ook de aubergine op deze manier ga ik ook eens proberen 👍🏻
  4. R

    Lamrackjes

    Dank je! Ik heb ze 2 minuten per kant direct gedaan en vervolgens 1 minuut indirect tot ze super mooi rosé waren. Deze waren best wel dik. Bij dunnere zou ik ze niet eens op indirect meer doen.
  5. R

    Lamrackjes

    Vanavond lekker New Zeelandse lamsrackjes als lamskoteletten klaargemaakt. Eerst 3 uur gemarineerd in olie met knoflook peterselie majoraan peper en zout volgens recept. Het was de vierde keer dat ik mijn BGE ontstak. Na 15 minuten na het aansteken liep de temperatuur snel terug wanneer de...
  6. R

    Connectie problemen Grill Eye Pro

    Helemaal mee eens. Ik had ook eerst problemen. Nu een WiFi repeater en gaat prima. Maar zodra m’n telefoon binnen achter een stuk muur zit gaat het mis. Waaraan dat ligt, ik heb echt geen idee. Grafieken vind ik wel gemakkelijk om ook ervan te leren. Toch zal ik bij een volgende keer toch voor...
  7. R

    Pizza van de bbq

    Had mijn keuken kunnen wezen….. Met pizza is het inderdaad niet schoon te houden. Pizza ziet er goed uit. Ik ben nog op zoek naar een deegrecept met hele graankorrel. Bij een pizzeria pizza gegeten waarvan dus de deeg uit hele graankorrel bestaat. Super lekker. Moet je maar eens kijken op...
  8. R

    Hornbach bijzettafeltje

    Slim gedaan, ook met die Ikea spullen! Ziet er erg goed uit 👍
  9. R

    1e keer Pulled Pork; wat vragen

    Ik gebruik ook enkel chunks. Nu kersen gebruikt, ben benieuwd hoe appel smaakt.
  10. R

    Voorstellen

    Ik heb ze besteld bij The Buchery, Amerikaanse Varken. Ik had nog nooit zulke grote spare ribben gezien 😂 Had toch een XL moeten nemen. Ik heb ze moeten doorsnijden want paste niet in de vriezer.
  11. R

    Voorstellen

    Thank allemaal. Ik heb nog twee zelfde ribben in de vriezer, dus snel naar ronde twee met jullie tips. Ik kan niet wachten.
  12. R

    1e keer Pulled Pork; wat vragen

    Thanks, ik ga ook kijken naar de bark en laat jullie weten hoe ronde 2 is geweest
  13. R

    1e keer Pulled Pork; wat vragen

    Maar hoe zit het dan met het eerder “zweten” van het vlees. In veel boeken kom ik 71 graden tegen. Maar laatst maakte ik een sparerib en temp begon al eerder te zakken, zoals Ulrom hier ook bij deze procureur ervaarde. Als de hark nog niet goed vast zit maar temp stabiliseerd of wordt minder...
  14. R

    Voorstellen

    Hoi allemaal, ik ben Ralph, woonachtig in Utrecht en in bezit van een weber tough en sinds kort een Green Egg Large. Leuk om deel uit te maken van deze community! Ook heb ik direct een vraag. Vandaag een Louis style sparerib geprobeerd klaar te maken en deze was erg taai. Maar ik weet niet wat...
Terug
Bovenaan Onderaan