Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ziet er goed uit!
Ik zie dat je een kernthermometer hebt gebruikt, zit die in de niet-vlees kern? Of maakt de positie niet zoveel uit?
Tot welke temperatuur ga je bij een fatty?
Ik weet niet hoe goed je Duits is, en of je zin hebt in een paar weken leesmateriaal, maar op een Duits forum loopt een lange draad over een DIY thermometer met (vooral) IKEA probes:
https://www.grillsportverein.de/forum/threads/wlan-thermometer-selbst-bauen-mit-raspberry-pi.181768/
Misschien...
Ik heb het toen aan het eind van de middag opgehaald. Ik denk maar zo: het pakket is sowieso al de hele dag uit de koeling (en waarschijnlijk de nacht ervoor) en de postbode kan ook niet overal om 8 uur 's morgens zijn.
Ik woon net over de grens in Duitsland en heb tot nu toe ??n keer een bestelling van een online slager laten bezorgen bij een NLpost punt hier in de buurt. Helemaal niks mis mee, is prima verlopen. Kreeg wel het idee dat ze het nog niet vaker gezien hadden daar :-)
Hier is het spek ook klaar!
Vorige week vrijdag eerst in de pekel en in de koelkast.
Gisteren afgespoeld en weer terug in de koelkast om te drogen.
Vanmorgen de WSM opgestookt en het spek in de rook gelegd.
Na twee uur was de kerntemperatuur 65 graden en waren we al weer klaar!
Nu nog...
Ik heb de laatste paar keer succes met de achterkant van een lepel (het handvat zeg maar) bij een bot aan een uiteinde het vlies van boven naar onder losmaken en dan omhoog trekken waarbij ik de ribs met m'n andere hand naar beneden hou totdat het vlies helemaal los zit. Daarna kan ik met...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.