BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Mr D.J.

  1. Mr D.J.

    Hoe hete platesetter verwijderen

    Hhmm,dat uit de video ziet er wel oke uit.. Tot de grote platesetter..  Dan ga je het toch wel redelijk op een klein punt aan de rand optillen.. Stabiel is dan ook wat minder denk ik. Weet niet hoeveel het kan hebben?  Maar als dit zo te doen is dan kan ik ze haast wel maken voor een tientje...
  2. Mr D.J.

    Proq excell temperatuur

    Goed ik heb ook een exell. Ik kan me wel een beetje herkennen in je verhaal. Het is een smoker die inderdaad niet snel te heet gaat worden. Ik ben ook nog steeds bezig om uit te vinden hoe ik het beste en snelste de beoogde temperatuur kan bereiken. Eenmaal op temperatuur is het ook meteen super...
  3. Mr D.J.

    Hoe hete platesetter verwijderen

    Zo daar zijn we weer.  Ik ben een poosje uit de running geweest hier op het forum.. En in Rl ook.. Maar we gaan dit draadje even weer oppakken.. Medium is 27cm.. Zijn er meer die me van diameters kunnen voorzien..?
  4. Mr D.J.

    Hoe hete platesetter verwijderen

    Wat is de diameter van de middelste "cirkel" van zo'n platesetter? Voor een paar euro en wat buigwerk is dat best te maken volgens mij? Niet al te blingbling maar gewoon funtioneel bedoel ik dan.. Wil er best eens mijn gedachten over laten gaan om zoiets te maken. 40 euro is nogal wat voor iets...
  5. Mr D.J.

    Chicken Roll lunch!

    Aah lekker.  En verdomd het lijkt veel op wat ik zou gaan maken voor de foto wedstrijd.. Mijn idee was (gevonden op internet) kipblokje omwikkeld met bacon,maar dan de bacon door een mengsel van bruine suiker en chilipoeder halen.. Kan natuurlijk nog,maar doe graag iets anders...
  6. Mr D.J.

    Fotowedstrijd, Juni 2014

    Inderdaad,het is niet volgens het thema. Maar wel een mooi plaatje wat dienst kan doen als mij achtergrond.. Bedankt daarvoor..
  7. Mr D.J.

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Eerste keer ribbels. En een aanwinst in mijn gedaan lijstje. Ik denk dat het gaat goedkomen.. @happy.. Gedaan op 2,15/1,30/1,00.
  8. Mr D.J.

    Olijvenpitten briketten

    Kijk,das leuk. Heb zelf een doosje klaar staan voor Frits met Cococha Kokosbriketten. Ook om eens te testen.
  9. Mr D.J.

    "droge" worst warm roken?

    Met Peer en Kersen. Maar wel een redelijke hoeveelheid.
  10. Mr D.J.

    "droge" worst warm roken?

    Nou het is ook allemaal op gegaan. De spek en de worsten. De worsten werden trouwens erg goed ontvangen. Dat terwijl ik ze zelf niet zo bijzonder achte. Wat ik regelmatig hoorde was dat ze ze aan gerookte paling deden denken... Zal door de stevige rooksmaak komen denk ik..
  11. Mr D.J.

    Honey Corn

    Maar koop gewoon zaadjes? Zijn niet duur en staan best leuk in de tuin. 123zaden heeft ze wel dacht ik.. En ja,ook deze lijkt me lekker..
  12. Mr D.J.

    Fotowedstrijd, Juni 2014

    Dit gaat weer een maandje worden hoor...
  13. Mr D.J.

    "droge" worst warm roken?

    Deel twee is ook weer gelukt.. Twee stukken Walchers gilde spek. En dit is de helft. Heb ook twee van deze stukken Zeeuws spek.. Aiaiai,dat ruikt hier nu lekker.. (valt dit onder bacon? haha..)
  14. Mr D.J.

    "droge" worst warm roken?

    Aah oke.. Dan hebben we elkaar niet goed begrepen inderdaad.. En beter dat ik dat dan ook maar niet gedaan heb. Alhowel het niet ongebruikelijk is om droge worsten gaar te "koken".
  15. Mr D.J.

    "droge" worst warm roken?

    Inderdaad,ze zijn mooi op kleur.. Ze zien er zeer smakelijk uit.. En dat zijn ze ook wel. Maar niet het niveau waarvan je zegt dat gaan we wekelijks doen. En ik zal je zeggen dat ze een "zone" hebben. Heb er drie uur over gedaan om ze op 65 graden te krijgen. Dome was zo rond de 90. Kon het niet...
Terug
Bovenaan Onderaan