Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Garingstijden zijn moeilijk in te schatten, pak je het in of niet? Hoe lang is de stall etc? Ik zou het vlees wel ruim van te voren ontdooien omdat het nu een blok ijs is. 1kg is niet zoveel dus een dag van tevoren in de koelkast is prima
De laatste tijd weinig op de bbq gemaakt. Druk met werk en een tweede kind op komst, dus dan wordt het weekmenu al snel heel praktisch ingedeeld.
Dat betekent natuurlijk niet dat ik helemaal niet meer aan de slag ga. De laatste paar keren zou ik niet weten wat ik heb gemaakt, maar dit gerecht...
Gewoon direct grillen en eventueel de roosters weghalen als je spiezen lang genoeg zijn. Het gaat om de hoge hitte boven houtskool, ik denk dat je geen stenen nodig hebt
Nieuwe vuurbox is inderdaad in delen. Ik heb de normale en ben er tevreden over, maar ik vind daar een groot nadeel van dat ik geen half direct en half direct kan doen, kan de elite wel
Ik denk niet dat rookhout veel gaat doen. Met die hitte verbrandt het hout direct en gaat het dus weinig smeulen/roken.
Bij een kamado ook goed om het inbrandprotocol te volgen van de leverancier. Bij verschillende merken en leveranciers raden ze aan om de eerste paar keer niet te heet te...
Ik vind het vreemd, heb de GG large zonder kolenmand en kom met verschillende kolen makkelijk op 300 (heb niet heter gestookt, was niet nodig). Moet wel zeggen dat ik beneden eigenlijk niet werk met dat luchtschuifje met gaatjes. Doe veel met de schuif ervoor, nooit last gehad van vonken of...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.