Beef en Steak

Lamsschenkel in honing

 
 

Masod-X

Kooltjesharker
Berichten
119
De laatste tijd weinig op de bbq gemaakt. Druk met werk en een tweede kind op komst, dus dan wordt het weekmenu al snel heel praktisch ingedeeld.

Dat betekent natuurlijk niet dat ik helemaal niet meer aan de slag ga. De laatste paar keren zou ik niet weten wat ik heb gemaakt, maar dit gerecht is blijven hangen.
Biodynamisch lamsvlees bij de lokale boer gekocht en op basis van recept in onderstaande link gemaakt: https://beefensteak.nl/recepten/Gesmoorde-BBQ-lamsschenkel-met-honing-glazuur/

Al met al was het erg lekker. De saus had meer mogen zijn, want die knalde er echt uit. Hier zijn we geen fan van lamsvlees, maar dit werd door iedereen goedbevonden. Echt heel lekker, zou het wel met brood en een frisse salade doen. Volgende keer de koteletten proberen.

PXL_20231016_132824401.jpg


PXL_20231016_133232353.jpg


PXL_20231016_154310245.jpg


PXL_20231016_162041869.jpg


PXL_20231016_162039225.jpg
 
Ziet erg goed uit.

Hier zijn we geen fan van lam maar dit wil ik wel eens proberen.
 
Ziet erg goed uit.

Hier zijn we geen fan van lam maar dit wil ik wel eens proberen.
Heel herkenbaar. Viel mij hiermee echt mee. De kruiden icm de honing maskeerde dat goed. De structuur van het vlees vind ik bij lam wel lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan