- Berichten
- 119
De laatste tijd weinig op de bbq gemaakt. Druk met werk en een tweede kind op komst, dus dan wordt het weekmenu al snel heel praktisch ingedeeld.
Dat betekent natuurlijk niet dat ik helemaal niet meer aan de slag ga. De laatste paar keren zou ik niet weten wat ik heb gemaakt, maar dit gerecht is blijven hangen.
Biodynamisch lamsvlees bij de lokale boer gekocht en op basis van recept in onderstaande link gemaakt: https://beefensteak.nl/recepten/Gesmoorde-BBQ-lamsschenkel-met-honing-glazuur/
Al met al was het erg lekker. De saus had meer mogen zijn, want die knalde er echt uit. Hier zijn we geen fan van lamsvlees, maar dit werd door iedereen goedbevonden. Echt heel lekker, zou het wel met brood en een frisse salade doen. Volgende keer de koteletten proberen.
Dat betekent natuurlijk niet dat ik helemaal niet meer aan de slag ga. De laatste paar keren zou ik niet weten wat ik heb gemaakt, maar dit gerecht is blijven hangen.
Biodynamisch lamsvlees bij de lokale boer gekocht en op basis van recept in onderstaande link gemaakt: https://beefensteak.nl/recepten/Gesmoorde-BBQ-lamsschenkel-met-honing-glazuur/
Al met al was het erg lekker. De saus had meer mogen zijn, want die knalde er echt uit. Hier zijn we geen fan van lamsvlees, maar dit werd door iedereen goedbevonden. Echt heel lekker, zou het wel met brood en een frisse salade doen. Volgende keer de koteletten proberen.