BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Marc

  1. Marc

    Instellen temperatuur Kamado Joe

    Na een half jaar met veel plezier een Grill Guru gebruikt te hebben heb ik mezelf op oudejaarsdag een Kamado Joe Classic 2 cadeau gedaan :) Prachtige kamado en erg blij mee, ik zoek alleen wat hulp bij het instellen van de temperatuur. De GG had bij de onderste schuif rijen met gaatjes...
  2. Marc

    Hulp gevraagd bij het regelen van de temperatuur

    Bedankt voor de tips @mcjas! Varkentje is uiteindelijk helemaal goed gekomen ;)
  3. Marc

    Voorstelrondo met Masterbuilt

    Leuk om te lezen Sjaak en mooie foto’s. Ben erg benieuwd hoe de Masterbuilt je bevalt. Heb zelf sinds een paar weken ook een GG (medium) maar stiekem al rond aan het kijken voor een grotere, Masterbuilt spreekt me erg aan vanwege kwaliteit, kleur en prijs.
  4. Marc

    Hulp gevraagd bij het regelen van de temperatuur

    Beste BBQ helden en heldinnen, Mijn kamado (Grill Guru Medium) heb ik nu een week of 2 in gebruik en bevalt goed. Een aantal gerechten gemaakt en ook een soort van referentiepunten qua instelling gemaakt voor verschillende temperaturen. Toch blijf ik hier wat mee worstelen en ik ben benieuwd...
  5. Marc

    Lange bbq dag en eerste BCC.

    Mooie dag en mooie gerechten! Heb je de pulled pork ook de dag ervoor al in de rub gezet?
  6. Marc

    Hemelse knorrie

    Mooie run, ziet er lekker uit! :)
  7. Marc

    Hemelse knorrie

    Ziet er al goed uit, veel plezier! Zijn dat alle kolen die je hebt toegevoegd? Ik ben nog een absolute leek maar had voor mijn eerste pulled pork toch wel een volle vuurring (medium size kamado) nodig voor 8 uur garen (Fire-Up, misschien gebruik jij wel een hardere soort). Gaat in iedere geval...
  8. Marc

    Eerste varkentje gewassen

    Bedankt voor de leuke reacties! Vanavond gaan we er weer van genieten in een pasta :) @Peter64 er ligt nog in de diepvries dus je bent welkom!
  9. Marc

    Eerste varkentje gewassen

    Van zaterdag op zondag slecht geslapen, want gisteren was het dan eindelijk zover: zelf pulled pork maken! Om 08:30 stond ik buiten om de Kamado klaar te maken. Heerlijk om te doen terwijl de rest van het huis nog in rust is. Daarna de procureur in de rub gezet en even in de koelkast laten...
  10. Marc

    Beer Can Chicken

    Mooi kippetje, zal gesmaakt hebben!
  11. Marc

    Pulled oink

    Ziet er lekker uit! @sjonniej87 ik heb deze week zo’n clip besteld bij Amazon, daar heet het een ‘TFA Dostmann clip’. Als je daarop zoekt op Google vind je ze.
  12. Marc

    Eerste keer Kamdo met Beer Can Chicken

    Heb ik hiermee ook meteen een Tokkie verdiend of is daar nog meer voor nodig? 😊
  13. Marc

    Eerste keer Kamdo met Beer Can Chicken

    Na een droge testrun met mijn eerste Kamado werd het vandaag tijd voor het eerste gerecht. Jaren geleden, toen ik voor het eerst een Kamado aan het werk zag bij een maat van me, was dat met Beer Can Chicken. Dit leek me dan ook een mooi gerecht voor mijn eigen Kamado-ontmaagding. Leuk om te doen...
  14. Marc

    Houtskool kleurt bruin

    Bedankt voor het advies! Ik heb slecht ogen maar blijkbaar een erg goed ontwikkelde neus ;) Vandaag mijn eerste echte sessie gehad met Fire Up en nergens meer last van. Het rookhout rook heerlijk :)
Terug
Bovenaan Onderaan