Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik ben helaas zelf niet zo handig met timmerwerk. Ik heb deze tafel door een meubelmaker laten maken.
Hij heeft er een frame voor gemaakt waardoor hij precies op blad hoogte uit komt. De wielen zijn volgens mij best flink want hij draait best zwaar. En zit met flinke moeren vast.
Dit is mijn plekje. De tafel staat op wieltjes. Dus kan er makkelijk mee rijden. Gelukkig heb ik een grote schuur dus als het regent gaat deze jongen mooi naar binnen.
De fire up kokosbriketten zijn prima om op te koken ik heb ze een aantal jaar gebruikt om van alles mee te maken. Maar ze worden niet erg heet. Ik had al moeite om ze op 200°c te krijgen.
Er zijn wel briketten die ontzettend heet worden ik heb eens een zak mogen proberen van iemand die ik...
Ik heb zelf een Kamado Joe Classic 2 met een gietijzeren rooster van de BGE dit past inderdaad niet perfect maar hij past wel. De puntjes waar je je rooster overheen laat vallen is bij mij aan 1 kant van het gietijzeren rooster iets te smal maar ik hoef niet al te veel moeite te doen om hem er...
Ik gebruik meestal gewoon een rub die ik op dat mament heb ofik maak er zelf 1. Ik laat de joe tot zo 200°c warm worden en dan de kip erop. Meestal zakt de temperatuur iets waardoor hij dan tussen de 180°c en de 200°c blijft hangen. Meestal kijk ik dan na 40 min hoe de temperatuur in de borst is.
Ziet er heerlijk uit. Ik maak ook vaak kip velletje word bij mij ook nooit erg knapperig maar het belangrijkste vind ik dat het niet droog is. Ik ga de manier die ik hier boven last met de pekel zeker ook eens proberen. Ik weet niet of je een kernthermometer gebruikt maar 74 a 75 °c is perfect.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.