Na veel te lang te wachten ga ik mij ook eens wagen aan pulled pork.
Hiervoor heb ik een mooi stuk spiering (procureur) gehaald wat ik ga bereiden volgens het Noskos wedstrijd recept met de rub uit het boek Smokey Goodness.
Gisteren avond heb ik deze geïnjecteerd en voorzien van een goede laag rub
en vervolgens mocht het vleesje een nachtje ingepakt gaan slapen in de koeling.
Deze ochtend dan de GMG opgestart met fruithout en eenmaal deze op temperatuur was kon het vlees er op.
(Aangezien ik de GMG nog niet zo lang heb gebruik ik de 2 losse probes om het temperatuurverschil tussen beide zijden te weten en te zien of er veel verschil zit op de ingestelde temperatuur)
Bij 74°C voorzien van een laag glaze. Dit is vroeger dan verwacht dus hoop dat het goedkomt voor het avondeten.
Hiervoor heb ik een mooi stuk spiering (procureur) gehaald wat ik ga bereiden volgens het Noskos wedstrijd recept met de rub uit het boek Smokey Goodness.
Gisteren avond heb ik deze geïnjecteerd en voorzien van een goede laag rub
en vervolgens mocht het vleesje een nachtje ingepakt gaan slapen in de koeling.
Deze ochtend dan de GMG opgestart met fruithout en eenmaal deze op temperatuur was kon het vlees er op.
(Aangezien ik de GMG nog niet zo lang heb gebruik ik de 2 losse probes om het temperatuurverschil tussen beide zijden te weten en te zien of er veel verschil zit op de ingestelde temperatuur)
Bij 74°C voorzien van een laag glaze. Dit is vroeger dan verwacht dus hoop dat het goedkomt voor het avondeten.
Laatst bewerkt: