Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik ben ook wel benieuwd, hoe doe je de ribs dan precies? Volledig gaar en dan gewoon opwarmen/aflakken de dag zelf of? En hoeveel tijd reken je dan de dag ervoor en de dag zelf? Ziet er lekker uit iig!
Laatst het idee gekregen om nog eens naar ISPC-Sligro te gaan om wat vlees te scoren. Als we niet op restaurant kunnen, moet het restaurant maar naar ons komen :D
Verschillende stukken gescoord, waaronder onderstaande wagyu-burgers:
Niet de goedkoopste, maar ik wou het toch eens geprobeerd...
Heb dit keer saus guru original gebruikt ipv de baby rays die ik normaal altijd gebruikte. Ik vond die van saus guru ook wel iets milder van smaak, dus dat zal er misschien wel wat mee te maken hebben. Die met puur kruiden zou ik volgende keer ook wel durven aflakken met wat honing, dat moet ook...
Na vorige week de pulled pork & de beer can chicken te maken, was het tijd voor de laatste klassieker die ik écht gedaan wou hebben. Wat anders dan ribbetjes! Geen BBQ is compleet zonder ribbetjes, al had ik alleen nog maar ervaring met het grillen ervan. Dit heeft me altijd gesmaakt, maar nu...
Hallo iedereen,
na deze dinsdag voor de eerste keer mijn kamado te gebruiken om Pulled Pork te maken (verslagje vind je hier https://www.bbqgenootschap.nl/threads/eerste-keer-pulled-pork.25928/ ) was ik zo verkocht dat ik gelijk besloten had om er het maximale uit te halen zolang het weer nog...
Bedankt voor de tips! Hij was absoluut niet droog gelukkig, met het vocht dat in de folie zat kwam ik ruimschoots toe om hem sappig te houden.
De Taco met de groentjes was voor mijn vriendin :p de taco met vlees en het verdwaalde maïskorreltje is van mij :D
Hallo iedereen,
sinds begin oktober door een cadeau van het werk in het bezit van een Berghoff Kamado. Hier zat/zit helaas geen deflector bij, dus werden alle Low & Slow plannen even uitgesteld. Helaas duurt de levering van de deflector ongelofelijk lang, dus ben ik maar op zoek gegaan naar een...
Dag iedereen,
zonet een stuk procureur gehaald om pulled pork van te maken. Hier zat nog een behoorlijke vetrand aan die ik netjes weggetrimd heb. Ik vroeg me echter af of ik hier nog iets mee gedaan kan worden of gooi ik het gewoon de vuilbak in?
Alvast bedankt!
Hallo iedereen,
door een gelukje ben ik in het bezit gekomen van een berghoff kamado, helaas zat hier geen heat deflector bij. Deze is ondertussen besteld, maar door de topzomer op het vlak van verkoop hebben ze momenteel geen zicht op wanneer deze geleverd zou kunnen worden :( Omdat ik graag...
Hallo iedereen,
Door een meevaller op het werk in bezit gekomen van onderstaande mooie bbq:
Omdat ik hier wat meer mee wou doen dan enkel grillen wat info opgezocht, et voilà, hier ben ik dan :) hopelijk kan ik hier veel inspiratie opdoen!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.