Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het was niet zo mals als de PP, deze had iets meer bite. De smaak was super. Het zegt al genoeg als de vrouw des huizes een extra bordje opschept terwijl ze geen grote vleeseter is. Normaal dus wat extra vlees voor mij, maar nu niet......helaas. :-S
Tegen 11:00 het vlees erop en om 16:00 uur eraf gehaald. De temperatuur van de bbq schommelde tussen 115 en 125 graden. Het vlees bij 71 graden in folie ingepakt. Daarna schoot de temp. omhoog tot in de 90 graden. :)
Ik vond het prima gaan al was het met de kippetjes een beetje behelpen. Misschien dat ik hier later nog wat foto's van kan plaatsen, maar die heb ik zelf niet gemaakt. Helaas hebben we thuis geen ruimte voor een buitenkeuken anders had er maar zo eentje kunnen staan (zeker voor het gemak), al...
Ha, ha....gelukt zie ik.
Hij is er 's morgens om 10:00 uur op gegaan en om 17:30 was de kern 88 graden. Daarna weggezet en om 19:00 "gepulled".
Was erg lekker.......
Groetjes Jitze
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.