BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door iBobnl

  1. I

    Hoe houd ik het beste mijn bbq op temperatuur.

    Ik gebruik altijd de minion-methode en ben daar zeer happy mee. Gisteren de BBQ aanstoken om 13:00 aangestoken en om 21:00 nog steeds goed op temperatuur.
  2. I

    Speenvarken op de 19" "El Cheapo".

    dat was een mooi varkentje van A tot Z. Een uitdaging voor menig BBQer.  B-)
  3. I

    "Eerste" Brisket

    Gefeliciteerd met je loeibadge
  4. I

    Mijn eerste Bacon.

    Ik ben benieuwd!
  5. I

    3FM Gouden Spatel 2013

    Gefeliciteerd Gerard met je Gouden Spatel!
  6. I

    plukbrood met kaas,knoflook en ui.

    Een heel mooi broodje! Weer een reden om een DO aan te schaffen. Maar eerst even overleg met de Leidinggevende, ;-)
  7. I

    BCC, nu wel foto's gemaakt...

    Van harte met je Tokkie!
  8. I

    Big Green Egg - Pizza op hoge temperatuur

    Derooie, tijdens het rijzen komt er ook vocht vrij. Hierdoor gaat het deeg weer plakken aan je aanrecht of marmeren plaat. Je hebt dus altijd een beetje bloem nodig om je bodem uit te rollen. Bij de beroepspizzabakkers gebruiken ze trouwens ook altijd war bloem tegen het plakken.
  9. I

    Voorstellen

    Salve, salve Thom
  10. I

    Bacon or no bacon

    De bacon van de bovenste foto kan ik "gewoon" bij mijn slager krijgen. Maar ik gebruik het liefst ontbijtspek van de AH, want dat zijn van die mooie lange stukken.
  11. I

    groeten uit Boskoop

    Welkom hier op het forum
  12. I

    The Smokey Bandits oefensessie

    Bravo! Ziet er goed uit mannen.
  13. I

    Wat te doen met 600gr Longhaas

    @noskos en dan is het een soort biefstuk?
  14. I

    Wat te doen met 600gr Longhaas

  15. I

    Crispy Chicken Fingers

    Ziet er lekker uit. Ik ben blij dat ik geen to do lijst heb. ;P
Terug
Bovenaan Onderaan