Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik gebruik altijd de minion-methode en ben daar zeer happy mee. Gisteren de BBQ aanstoken om 13:00 aangestoken en om 21:00 nog steeds goed op temperatuur.
Derooie, tijdens het rijzen komt er ook vocht vrij. Hierdoor gaat het deeg weer plakken aan je aanrecht of marmeren plaat. Je hebt dus altijd een beetje bloem nodig om je bodem uit te rollen. Bij de beroepspizzabakkers gebruiken ze trouwens ook altijd war bloem tegen het plakken.
De bacon van de bovenste foto kan ik "gewoon" bij mijn slager krijgen. Maar ik gebruik het liefst ontbijtspek van de AH, want dat zijn van die mooie lange stukken.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.