trickydikkie
Vuurmaker
- Berichten
- 91
Zaterdag 20 april hebben we met het BBQ-team de eerste oefensessie gehouden. We hadden afgesproken dat eenieder kip, 2 slaps spareribs en een PP en Demy de brisket erbij zou maken en we dit alles zouden proeven om zo te kijken welke richting we gaan inslaan. Om 08.00 uur verzameld bij Demy en de smokers op temperatuur gebracht.
[/URL]
[/URL]
Demy was al wat vroeger begonnen dus zijn PP en brisket lagen er al op
[/URL]
[/URL]
We hadden geluk met het weer en om dit te vieren om een uur of 11 maar een biertje gedronken
[/URL]
Als vroege lunch hadden we kipsateh die ik een keer had gekregen bij de sligro met zelfgemaakte satehsaus van Maurice
[/URL]
[/URL]
Daarna zijn we 1 voor 1 met de kip aan de gang gegaan
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Als tussendoortje nog een broodje Pulled Beef gegeten die Demy nog in de vriezer had liggen.
[/URL]
De brisket was erg snel gegaan [5 uur] dus uurtje in de folie en de burnt ends weer terug op de smoker
[/URL]
[/URL]
Na een uurtje geproeft
[/URL]
[/URL]
Daarna waren de spare-ribs aan de beurt ieder1 had verschillende kruiden gebruikt dus er waren 6 verschillende smaken te proeven.]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Daarna waren de Pulled Porks aan de beurt
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Gelukkig hadden er toen ook al wat vrienden en buren zich gemeld dus hadden we nog meer juryleden.
Was een mooie, leerzame en gezellige dag en er gaan er nog genoeg volgen en hopen dat we na dit soort dagen klaar zijn voor the 1st Annual BBQ Society Cook Off.
groeten


Demy was al wat vroeger begonnen dus zijn PP en brisket lagen er al op


We hadden geluk met het weer en om dit te vieren om een uur of 11 maar een biertje gedronken

Als vroege lunch hadden we kipsateh die ik een keer had gekregen bij de sligro met zelfgemaakte satehsaus van Maurice


Daarna zijn we 1 voor 1 met de kip aan de gang gegaan





Als tussendoortje nog een broodje Pulled Beef gegeten die Demy nog in de vriezer had liggen.

De brisket was erg snel gegaan [5 uur] dus uurtje in de folie en de burnt ends weer terug op de smoker


Na een uurtje geproeft


Daarna waren de spare-ribs aan de beurt ieder1 had verschillende kruiden gebruikt dus er waren 6 verschillende smaken te proeven.]




Daarna waren de Pulled Porks aan de beurt



Gelukkig hadden er toen ook al wat vrienden en buren zich gemeld dus hadden we nog meer juryleden.
Was een mooie, leerzame en gezellige dag en er gaan er nog genoeg volgen en hopen dat we na dit soort dagen klaar zijn voor the 1st Annual BBQ Society Cook Off.
groeten