BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door hansi

  1. H

    UDS,maar net iets anders

    Ik heb hem alleen nog maar gebruikt om vis mee te roken. dus low en slow sessies heb ik er niet mee gedaan, en aan gezien ik nu een verticale smoker heb gaat dat denk ik ook niet gebeuren. Kwa roken is de temperatuur met de la perfect te regelen, als de temperatuur te hoog oploopt haal ik de...
  2. H

    barbecook oskar L

  3. H

    eerste keer pulled pork

    Ik hou voor 2,5 kilo procureur eigenlijk altijd 12 uur aan. Vanaf dat ik de starter aansteek incl uur rusten op het eind. Dit klopt eigenlijk altijd redelijk. Soms moet ik de rusttijd een beetje inkorten, soms is ie wat eerder klaar. Hou een dometemp van 120/125 aan
  4. H

    Weber ventilatie probleem

    Ik gebruik ook altijd het roostertje/rekje  ipv de  bakjes, en ook alles aan 1 kant. Ik zet het roostertje meestal op spijl 7 van het onderrooster. Ik bepaal wel mijn begin temperatuur, met de hoeveelheid briketten in de starter. Ik gebruik altijd de zelde briketten (bonfire) van de sligro, en...
  5. H

    Mixed grill van picahna, bavette en...?

    Tomahawk heb ik pas ook al voor hun gemaakt. Hadden er alle 4 eentje van een kilo op. Erg lekker, maar wil wat anders. Zon longhaas lijkt me idd wel wat.  Daar ga ik me eens in verdiepen.
  6. H

    Mixed grill van picahna, bavette en...?

  7. H

    Pulled beef tacos

    Ziet er goed uit. Wat voor vlees is dat? Ook nek? En hoelang heeft de hele sessie ongeveer geduurd?
  8. H

    Burger time !

    Ik raak geinspireerd voor komend weekend
  9. H

    beenham en een hele kip ( en een panna cotta)

    Ergens rond de 107 graden. Er zit veel bruine suiker in de rub, dus ivm caramelireren hou ik de temp expres laag. En dan tot 65 a 67 graden kern, en daarna nog een klein kwartier in alufolie. Het laatste half uur op de q beetje honing erop moppen.
  10. H

    Pork picanha

    Hier ben ik ook wel benieuwd naar
  11. H

    gerookte forel en makreel

    Helaas geen foto van. Al had dat haar toch niet uitgemaakt, ze wpu dat ding eruit. Normaal is ze vies van alles wat met vissen te maken heeft, maar ze had er geen probleem mee dat ik de onthaaktang gebruikte waar ik bij het vissen normaal de vissen mee onthaak.
  12. H

    Fotowedstrijd maart 2017 "Gerookt"

    Afgelopen zondag forel en makreel gerook. Eigenlijk de zelfde setting als mijn inzending van februarie van lang en lekker. Alleen een ander soort vis. rooksessie is hier terug te vinden : http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16784.0
  13. H

    gerookte forel en makreel

  14. H

    Zelfgemaakte Oklahoma

    Netjes hoor
  15. H

    beenham en een hele kip ( en een panna cotta)

    Ik heb m nog maar 1 keer gebruikt, mijn ervaringen tot nu toe met het ding staan bij nieuwe aanwisten elders op t forum. Maar samengevat : wat je voor 28 euro thuisbezorgd verwacht, krijg je ook. Ding doet wat ie moet doen,maar erg degelijk is t niet.
Bovenaan Onderaan