BasBQ
Beef en Steak

Pork picanha

 
 

Swokey

Kooltjesharker
Berichten
174
Altijd leuk om iets nieuws te proberen, vandaar een stuk pork picanha gehaald.  Niet te vergelijken met de rund variant,  maar de reacties na de eerste hap ware 'wauw wat lekker', dit mag vaker op tafel komen.

adc8e11e6f4655f73691de77a668a790.jpg


Beetje van mijn eigen gemaakte rub erop gedaan en het vet randje in ruit gesneden.

048967f979d1e584ac62ef0e413786c2.jpg


Ongeveer 1 uur indirect op 100-120 graden en had een kern van 60 graden

486f802853d421a7f9c350c44ff9a8c7.jpg


Even op hoog vuur mooi korstje maken tot kern van 65 graden

03ca7370376428500980256b79b62993.jpg


Zo was hij van binnen:

5a8b79c65e1368e74043de48bd4ff120.jpg


Snel weer een nieuw stukje halen
 
Yum!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Hier ben ik ook wel benieuwd naar
 
Lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan