BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Beefsaints

  1. Beefsaints

    Aanbieding Peko houtskool bij de Hanos

  2. Beefsaints

    Brisket voor de Big Three

    Mooie run, maar hoe verlaag je de temperatuur op afstand?
  3. Beefsaints

    Daar gaan we dan: 1e run BGE, 1e keer PP

    Nog een restantje voor bij de lunch Idd de volgende keer 1 aanmaakblokje en de temperatuur wat meer proberen te temperen! Voor nu is de smaak iig niet slecht! Ook de Sweet en Smokey BBQ saus van Noskos is heerlijk geworden na een weekje in de koelkast.
  4. Beefsaints

    Noskos pp

    Mooie dag voor een BBQ Succes!
  5. Beefsaints

    He he, eindelijk is hij klaar! (BGE tafel)

    Ongeveer ?100,00. Zo'n ?50 aan stijgerhout (tegen inkoop via een vriend), ? 4,00 whitewash (action) ong ?15,00 aan duveltjes, schroeven, kit en constructielijm. ?9,00 tegel en ?20,00 zwenkwielen (2 met rem) Verder nog wat los voor kwasten, schuurpapier scharniertjes ( allemaal niet zo duur bij...
  6. Beefsaints

    He he, eindelijk is hij klaar! (BGE tafel)

    Ik denk dat als ik er nog 1 ga maken, ik ruzie krijg thuis 😉. Ik ben bang dat ik nu aan het lijstje van mijn vrouw moet gaan werken.
  7. Beefsaints

    Plaats hier je resultaten van Bacon Day 2015.

    Mooie bacon's voorbij zien komen. Het water loopt me in de mond. Iedereen gefeliciteerd met de badges. Ik ga ook maar eens aan de slag met oefenen. Dit keer net te laat. Volgend jaar doe ik ook mee!
  8. Beefsaints

    Hobbykok goes BBQ

    Ik ben bang dat ik in mijn ongeduld, de boel omdraai en mijn tafel aan steek ipv de tafel 😉 West-Amerika hebben wij vorig jaar gedaan, ook onwijs gaaf geweest! Goeie reis en geniet er van!!
  9. Beefsaints

    Hobbykok goes BBQ

    Leuk...! Het is een mooie omgeving. Veel plezier daar. Ps als je op een camping staat, is het handig om een goedkoop BBQ rooster op de kop te tikken bij een dollarstore. Wij grepen nog wel eens mis, daar sommige firepits zijn gemaakt van een oude bandenvelg en de roosters waren uitgeleend. 
  10. Beefsaints

    Hobbykok goes BBQ

Terug
Bovenaan Onderaan