Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hoi Henk,
Om misverstanden te voorkomen, ik zou er niet een expres aanrijden. Vandaag zag ik er weer een langs de weg liggen niet te oud. Maar ga daar maar eens voor stoppen langs de a73. Verkoopt de jager waar jij ze van heb gekregen ook? En zou ja wat kost dat?
gr Eesjur
Hoi Helldaddy,
Mooi verslag. Ik zit al een tijdje naar al die ganzen te kijken langs de wegen. En hoop op een verse roadkill (heb je ook geen last van hagel :))
Maar goed is er nog niet van gekomen. Maar ben erg nieuwsgierig hoe dit op een ei gaat zulke lage tempraturen gaat denk ik niet lukken...
Gaat door het bakpapier niet een beetje de werking v/d pizzasteen verloren?
Ik heb pizza bakken een paar x geprobeert op het ei maar was niet tevreden.
Wat voor temp heb je gebruikt en hoe lang er op?
Hij ziet er goed uit. Moet het dan nog maar eens proberen.
Ik speelde ook met het idee er een te kopen. Kwam toen op markplaats een Barbequik tegen elektrisch 600 watt. Binnen 10 min een smeulend vuurtje. Op internet zag ik hem nieuw voor ?22 Mischien een alternatief?
Het plaatje was leuker dan het varken smaakte. Ik was vooral op zoek naar de best bbq jerk chicken van Beliz. eenmaal kreeg ik jerk chicken uit de pan ipv de bbq. Toen ff uit gelegd dat hier wel een lid van het bbqgenootschap zat. :)
Tijdens onze vakantie in Belize kwamen we dit tegen. Het echte low en slow handwerk. Daar moest ik natuurlijk wel iets van proeven.De foto's zijn met een telefoontje gemaakt niet allemaal even scherp. Maar het idee is duidelijk.[/img]
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.