- Berichten
- 151
Het wordt weer kouder, dus tijd voor een zuurkoolschotel.
Dit is een recept welke wij al langer klaar maken, maar dan in de r?mertopf.
Nu maar eens proberen op het ei...
Uitgelekte zuurkool mengen met creme fraiche en paprika. Zout en peper erbij.
In de braadslee met daarop aardappeltjes (licht voorgekookt), spekjes, ananas, rookworst en kippenpootjes.
In het ei, indirect op ca. 170C met wat appel rookhout erbij.
Na ongeveer 50 minuten aan tafel:
Wat vonden wij er van?
De kippenpootjes uit de r?mertopf zijn sappiger, maar voor het overige geef ik toch zwaar de voorkeur voor deze variant. De rooksmaak komt mooi naar voren in de aardappeltjes en de ananas. Geslaagde variant dus op een beproefd recept.
Dit is een recept welke wij al langer klaar maken, maar dan in de r?mertopf.
Nu maar eens proberen op het ei...

Uitgelekte zuurkool mengen met creme fraiche en paprika. Zout en peper erbij.
In de braadslee met daarop aardappeltjes (licht voorgekookt), spekjes, ananas, rookworst en kippenpootjes.

In het ei, indirect op ca. 170C met wat appel rookhout erbij.

Na ongeveer 50 minuten aan tafel:

Wat vonden wij er van?
De kippenpootjes uit de r?mertopf zijn sappiger, maar voor het overige geef ik toch zwaar de voorkeur voor deze variant. De rooksmaak komt mooi naar voren in de aardappeltjes en de ananas. Geslaagde variant dus op een beproefd recept.