vandaag gezien ik weeeeer de hele dag aan het werk moest ivm. een netwerk change op mijn werk maar opnieuw de wsm aangegooid 
Pork butt.. geinjecteerd met een mix van Grandma Lee's hotsaus (GOGOGO StokesBBQ), appelsap, appelazijn, worchestersaus, zout en honing..
gerubbed met me eigen favo kruidenmixje (zout, komijn, uienpoeder, knoflook, chilipoeder, paprikapoeder, oregano en gedroogde bruine basterdsuiker)
Ingepakt en een nachtje laten liggen..
vanmorgen op de smoker gelegd...
Tussendoor bij de 74?c ingesmeerd met een glaze.. en na 1? uur ingepakt in zilverfolie (Texas crutch)..
Nog even laten liggen nadat hij de 89?c aangetikt had..
Uit elkaar getrokken..
AATTTAAAAACKKKKK!!!!!
Van de rest morgen kroketten maken


Pork butt.. geinjecteerd met een mix van Grandma Lee's hotsaus (GOGOGO StokesBBQ), appelsap, appelazijn, worchestersaus, zout en honing..
gerubbed met me eigen favo kruidenmixje (zout, komijn, uienpoeder, knoflook, chilipoeder, paprikapoeder, oregano en gedroogde bruine basterdsuiker)

Ingepakt en een nachtje laten liggen..

vanmorgen op de smoker gelegd...
Tussendoor bij de 74?c ingesmeerd met een glaze.. en na 1? uur ingepakt in zilverfolie (Texas crutch)..

Nog even laten liggen nadat hij de 89?c aangetikt had..

Uit elkaar getrokken..

AATTTAAAAACKKKKK!!!!!


Van de rest morgen kroketten maken
