BasBQ
Beef en Steak

Zaterdagmiddag Picanha

 
 
 

schelm

Sprokkelaar
Berichten
27
4c05eba6937f964fc851ae33a13035f5.jpg


Gisteravond weer eens een lekker staartstuk vers van de boerderij op de kamado gelegd en rare gehouden.

Was staartstuk met goeie rand vet en helemaal ingesmeerd met alleen Camargue zout (royaal) en indirect tot 45 graden gebracht - 6 minuten laten rusten in alu folie en daarna direct op gietijzer rooster met 230 graden een knapperig korstje gegeven. Bewust wat meer rare gehouden.

was heerlijk mals!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lust ik wel
 
Lekerrr!
 
Lekker hoor Bert, het was dat ik aan het babysitten was op een stuk procureur, anders waren we even op bezoek gekomen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Yum zeg

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Die moet ik onderhand ook maar eens gaan maken... ziet er erg goed uit.
 
Nice, je herinnert me eraan dat het alweer te lang gelden is dat ik zelf Picanha heb gemaakt  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan